«Raw Cacao Crunch Bar» fra iherb

Tenkte å tipse dere om en økologisk rå kakaobar som er et fint mellommåltid! Den består av spiret bokhvete og solsikkefrø, sesamfrø, spiret quinoa, kakao, agave, kanel og himalayasalt.

Veldig god kakaosmak, men også mye bokhvetesmak, bare så dere er klar over det. Så den er god, men ikke så god at du mumser i deg 3-4 stk på rappen, noe jeg egentlig syns er veldig greit! Da spiser man én og klarer seg med det. Mange andre rawfood-barer blir jeg så hekta på at jeg ikke klarer å stoppe hvis jeg først er i gang. For når du bestiller fra iherb får du nemlig ikke bare én bar, du får gjerne 12 stk i pakken! Jeg regna ut stykkprisen på disse kakaobarene, og det blir ca 15 kr. Ikke ille når tilsvarende selges for 30-50 kr på helsekost. Mye penger å spare! Så 30$ (ca 180 kr) for 12 barer av denne her altså.

Men obs! Jeg prøvde en annen i samme merke, Figtastic eller noe sånt, og den smaker høy og sponplate. Den her er mye mye bedre.

Kjøpes på iherb HER.

13 thoughts on “«Raw Cacao Crunch Bar» fra iherb

  1. Heia Silje :) Flott innlegg! Lurer bare på om du vet om disse kakaobarene er glutenfrie? Vurdere og bestille noen vist de er glutenfrie :)

  2. De så veldig sunne og gode ut :) Kanskje noe å bestille fra iherb neste gang? Bloggdesignet ditt er forresten superfint! Liker det kjempegodt! Håper du får en fin torsdagskveld, søte deg :)

  3. Høy og sponplate er ikke akkurat festmat, det har du rett i :)

    Prøver å venne meg til bokvete-smaken, jeg, sliter fortsatt litt med den, altså…

    • Samme her, når den blir framtredende er den litt utfordrende. Men når man får til gode mikser og kombinasjoner med andre ting fungerer det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.