Raw bryllupskaker!

Jeg har jo helt glemt å vise dere bryllupskakene jeg laget i sommer! Vi var invitert i bryllup, og jeg fikk det ærefulle oppdraget med å lage bryllupskakene. Det er stort altså! Jeg valgte å lage mango og bringebærkake, blåbærkake, og jordbær og kokoskake. Vi ankom stedet dagen i forveien, og kakene ble fraktet med frosne og satt til tining i kjøleskap kvelden før bryllupet. Pyntingen gjorde jeg mellom vielsen, middagen og festen. Med stavmikser i bagasjen, og litt søtning og fiberhusk gikk det fint. Pyntet med bær, frukt og blomster.

Ble de ikke fine? :-) De ble gode også, og forsvant på et blunk!

For omtrentlige oppskrifter kan du se her:
Blåbærkake (bruk jordbær istede for blåbær for jordbærkake + at jeg brukte cashew, ikke macadamia)
Mango og bringebærkake.

Gøy når noen velger utradisjonelle kaker til bryllupet sitt! Det var såklart «vanlige» kaker der også, og både nøttefritt og glutenfritt. Her skulle ingen glemmes :-)

56 thoughts on “Raw bryllupskaker!

 1. Så fantastisk! Du er råflink, Silje! De så jo heeelt nydelige ut. Jeg skulle gjerne vært i det brylluppet der altså! Fantastisk at brudeparet tenker på alle. Der hadde jeg likt meg :D

 2. Åh, jeg har så lyst til å smake på en slik kake! Og du har helt rett, de ble kjempefine!

  – Regine

 3. Du er rå altså Silje! ;)
  Nydelige kaker og kjempegøy at brudeparet tenker litt lengre enn bare bløtkaken med marsipanlokk!

  Ha en fin helg!

  klem
  melissa

 4. Så nydelige de ble :) jeg er sikker på de smakte like godt som de ser ut :)

 5. kakene dine blir så faste og fine, mine renner alltid ut alle veier… jeg må vel bli flinkere til å følge oppskriftene til punkt og prikke.

 6. Mmm, bringebærkaka var min favoritt. Stian digga blåbærkaka. ;) Vet hvem jeg skal kontakte den dagen Stian frir. :p

 7. wow!!! kan jeg få smake? har faktisk kjøpt inn ingredienser til raw blåbærkake, etter din oppskrift, mangler bare litt… må virkelig få fingen ut :=) blir så inspirert av deg.

 8. Å herregud, så utrolig lekre!!!! Du kan jo absolutt gjøre et yrke ut av dette, Silje!

 9. Åh, Silje du er så fantastisk FLINK!! De ble jo så fine! Jeg er bedt i bryllup i november, og tenkte faktisk å ta med en fiiin raw kake! Håper den blir like fin som dine!

 10. Artig at noen tørr å satse på sunne raw kaker til sånne annledninger!:D
  Haha, jeg skal ikke gifte meg, men kunne gjerne tenkt meg en bit jeg også!:P

 11. WOW! Så flotte kaker du lager! Det er det mest fristende kakebordet jeg noen gang har sett! :D Men du, hvor får du tak i alle de fine blomstene, og hvordan veit du hvilke som kan brukes på mat? Jeg er så redd for å putte noe giftig på maten, hehe! :D

  • På google finner man ut det meste :-) Men sånt som ringblomster, blomkarse er garantert, samt prestekrage. Men jeg spiser dem ikke, de er bare til pynt.

   • Da får jeg prøve å spørre Google. ;) Greit at de ikke er giftige selv om man ikke skal spise dem, det er sikkert ikke så bra for kaka med giftig pynt. :) (Og man veit jo aldri om noen andre prøver å spise pynten eller ei, hehehe!) Hva heter de rosa blomstene som du bruker? De er så nydelige! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *