Raw blåbærkake på babyshower

I helgen var jeg på babyshower og tok med en raw blåbærkake pyntet med egenlagde rosa, lilla og blomstrete vimpler. Ble den ikke fin? Skal det være så skal det være :-) Tror dette var gjengens første møte med raw kake, så jeg håper de fikk et godt førsteinntrykk! Personlig er raw blåbærcheesecake noe av det beste jeg vet av raw kaker. Mums!

Oppskriften er noe ala den HER og den HER, mens sjokoladen er ca den HER. Altså, ting ble laget litt på hump og slump.

Ønsker dere en HERLIG mandag!

39 thoughts on “Raw blåbærkake på babyshower

 1. Ser jo kjempelekker ut – og ikke minst kjempegod :D
  Og du tar så mange fine bilder, bloggen din er virkelig en fryd for øyet :)

 2. Åhh, det så snadder ut. Jeg har fått smake rawkake av Bente et par ganger, og hælledussan så godt det er. Blir helt fysen av å se på bildene. Snadder!

 3. Jeg står fast ved mitt forslag om at du og scooteren din kan bli en superawesome kakeekspress heeeeele veien til Oslo :D Også kan du ta med en pus eller 2 (ser for meg Unzia med hjelm og refleksvest her, hihihi) som selskap, både til deg selv (for det tar nok litt tid å kjøre, ehe) og til oss i byen som ikke har puser men som veldig gjerne ønsker seg en (eller 5) :D Faren er at både kaka og pusen blir igjen hos meg ;D

 4. Hei igjen!
  Dette var litt skummelt siden jeg nettopp postet oppskrift på blåbærkake selv. Hehe, lure hoder tenker likt vettu!;) Men denne så utrolig god ut, herlig med den knallgrønne fargen som kontrast!=)
  Jeg er foresten tilbake i bloggverdenen så ta gjerne turen innom=)

 5. Den så lekker ut, nam nam! Så mye mer givende å spise en slik kake som en vet gir mye godt til kroppen og ligger mye arbeid bak. Et lite kunstverk :)

 6. Kaka var fantastisk god den Silje:) Vi digga den – hele hurven! Kjempebra at det var en av dine kaker som var det første møtet med rawkake. Smakte nydelig og så ut som en drøm! Nå gleder vi oss bare til dåpen;)
  Klem

  • Takkåtakk Ida :-) Ja kake i dåpen blir det såklart, det skulle jo bare mangle! Da blir det annen variant enn på babyshower, men jeg vet ikke helt hvilken enda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *