Raw 17.mai-kaker

På 17.mai ble det mye kaker! Sunne og raw kaker for min del da;-) (og de rundt meg)
Den ene store ser dere på bildene over, det var ettermiddagskaken. Valnøttbunn, vaniljefyll og et lag med mangopuré, og friske bær på toppen. Kjempegod!

Kaken på bildene under var til frokost og hadde en litt annen bunn enn den andre.
Pecannøtter, dadler + kokosolje, krydret opp med litt kanel og kakao. Vanilje og kokosfyll + bær på toppen. Kaken/paien var ikke så stor, men fin størrelse hvis det skal spises annen mat samtidig med kaken. Den ble populær på frokosten ihvertfall, det var kjekt! De andre, unntatt meg og teg, var ikke veggiser. Og de hadde heller ikke noen erfaring med raw kaker.

Så til tross for at den ble smekket sammen i all hast tidlig på morgenen fordi den jeg EGENTLIG skulle ha med fremdeles sto i fryseren når jeg sto opp, så ble den bra. Litt løs i fisken bare siden den ikke hadde fått satt seg, men like god smak! For ja, jeg glemte å ta den ut kvelden før. Så det er det som kan skje med raw kaker, de blir ikke brent i ovnen, de forblir frossne fordi man glemmer å ta dem ut fra fryseren! Hehe. Like ille både brent og bunnfryst igrunn.


Ble bare igjen en liten rest av kaken.


Meg og kjekkasen min Teg ♥ ♥ ♥

Nå er jeg sliten. Snakkes over helgen :-)

35 thoughts on “Raw 17.mai-kaker

 1. Så ut som en veldig god kake :D
  Koselig å se bilde av deg og kjæresten, han er ikke så mye framme på bloggen :)

 2. Herlige kaker, og herlig kjærestepar!

  Stemning for ordentlig oppskrift på begge to, jaa :))

 3. Kjempefine! Det er 17.mai-kaker det! :D Jeg har hatt lyst til å kjøpe en sånn kakeform som du har på bildene, det blir så stilig med kant rundt kaken:D er den vanskelig å få ut?

  • Neida det gikk fint med den lille, den store hadde jeg pakket inn i plastfolie, så den løsnet med en gang. Du må ta dem ut av formen når de er frosne helst, da er det enklest. Bunnen på formene er også løs, så du bare presser kaken opp.

 4. Kakene var utrolig fine! Tror du du kunne legge ut oppskriftene, hvis ikke de ligger på bloggen allerede? :)

  • Oppskriftene er ikke på bloggen akkurat nå. Jeg er i en periode hvor jeg ikke har så lyst å dele så mange oppskrifter, så enn så lenge får du kikke på de andre oppskriftene i «raw kake»-kategorien :-)

 5. Og prisen for beste raw kake-baker går tiiiiiiil….. *trommesolo*… SIIILJEEEE!
  Herregud, jeg har ikke mer dadler igjen, ellers hadde jeg løpt fra både data og frokosten min for å lage kake! Frokostkaken så bare helt nydelig ut!

 6. Hei!
  Jeg vurderer å bestille noen varer fra iherb.com, men er litt usikker vekten av pakken og frakt, toll og alt som hører med. Hva vet du om reglene for toll og vekt ved netthandel? Pakken min veier 1,28 og er på under 200kr, skal jeg slippe toll da?

  På forhånd, takk!

 7. Kakene så kjempegode ut! Har fulgt med bloggen din en god stund, og nå har jeg bestilt mine første produkter på iherb og skal prøve sjokoladeoppskriftene dine :) Gleder meg til varene kommer! Du er virkelig en inspirasjonskilde :) Keep up the good work!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *