Rastus og kattene på Brakka

I dag har jeg vært på Brakka igjen på Åpen Dag sammen med bror og kjæresten hans. Som vanlig var det utrooolig kjekt å treffe Rastus igjen. Han er så FIN og god. I dag fikk jeg tatt litt bilder av noen av de andre kattene som bor på Brakka også. De ønsker seg alle nye gode hjem. Er du interessert, sjekk ut Dyrebeskyttelsen Trondheim sin nettside her.


Rastus<3

Og under her ser dere noen av de andre kattene som bor på Brakka nå, håper jeg har navngitt dem riktig:


Update 4.feb: Vakre Ønske har fått nytt hjem :-)


Willov fikk seg mest sannsynlig nytt hjem i dag :-)


Bamsemums ble bror sin umiddelbare favoritt, en skikkelig kraftplugg av en kattepus. Han har ikke hatt det så greit de siste par årene og har gått ute, men er heldigvis inne i varmen nå. Bror fant nytt navn til han umiddelbart,
«Hei Kjakan!»


Og dere, Molly som reiste fra oss på fredag har kommet seg trygt hjem, og familien var veldig glad for å ha henne tilbake :-) Hun storkoser seg!

Og jeg og teg, vi gleder oss til neste katt kommer hjem til oss. Det er så kjekt å ha katt i hus.

Dyrebeskyttelsen gjør en utrolig bra jobb, jeg er glad jeg kan spre ordet her på bloggen min. Håper dere syns det er greit at jeg skriver om kattene! :-)

62 thoughts on “Rastus og kattene på Brakka

 1. Katter er så herlige dyr, og skriv gjerne om dem her :)
  Du bestemmer jo uansett selv hva du vil skrive om på bloggen din, men jeg synes det er spennende å lese også :)

 2. Han er så fin. Skulle så gjerne gitt han et godt og trygt hjem, huff :'(

  Mange fine katter det er på brakka. Håper de alle får en godt hjem <3 Blir trist her jeg sitter. Så nydelige katter som ikke har noe hjem pga. uansvarlige mennesker… Huff :(

  • Ja det er mange drittfolk som skaffer seg dyr, det er sikkert. Men heldigvis finnes det mange gode og snille også :-)

 3. Jeg synes det er kjempekoselig å lese om kattene! elsker katter, savner å ha en pus i huset. :)

  • Ja det er sååå mye selskap i dem altså! Merker det allerede etter to dager uten at det er fryktelig stille her hjemme.

 4. Kjempekoselig og veldig flott at du skriver om kattene! Keep’em coming! De er jo så søøøte… Min favoritt her må nok bli Bamsemums/Kjakan. Han så så trist og søt ut! Knuste hjertet mitt litt!!

  • Ja han var litt morsk og skeptisk med en gang, men etter bare 5 minutter begynte han å mykne opp, så det er tydelig at han setter pris på kos og oppmerksomhet.

 5. Jeg elsker at du skriver om kattene! :) Hadde jo egentlig så fryktelig lyst til å bli fosterhjem selv, men siden jonas satt seg på bakbeina og det er oppusning og baby i bildet her nå så passer det jo dårlig uansett! ;)

  Men en gang senere i livet(!) – og enn så lenge så er det veldig veldig fint å få litt innblikk via deg!

 6. Elsker når du skriver om kattene, og misunner deg/dere veldig som får passe på forskjellige katter! Håper det blir mulig når vi får oss egen leilighet. Ønske var kjempesøt!

 7. Jeg elsker katter selv, og syns Dyrebeskyttelsen gjør en utrolig bra jobb. Jeg skulle ønske jeg kunne ta i mot katter selv, men har allerede en som krever sitt :P

 8. Aww, så fine katter! Jeg synes det er kjempefint at du legger ut bilde av de på bloggen jeg. Da kommer de liksom litt frem i lyset og vips så er det noen fine kattemennesker som har lyst til å adoptere. Jeg synes så synd på kattene som blir dumpet av ego-mennesker. Uff. De skulle blitt dumpet selv (ego-menneskene, altså)! :c

 9. Synes det er kjempefint du skriver om kattene (: Selv visste jeg ikke om noen slike opplegg før jeg leste om det her hos deg, og synes det er fantastisk at det finnes de som tar initiativ til slik. Hadde vi bare hatt lov til å ha dyr i leiligheten vi bor i..

 10. Ville adoptert alle om jeg hadde kunnet! Syns det er utrolig fint at du skriver om kattene og får dem frem i lyset! Håper du fortsetter med dette :)

 11. Synes det er flott at du skriver om kattene og dyrebeskyttelsen! Du har en stor leserskare, og dyrebeskyttelsen trenger all den positive omtale de kan få! :)

 12. Åh, skjønne! Hadde jeg hatt et eget, stort hus med god plass hadde jeg tatt dem alle. : D

  Det var veldig fine bilder, katter kan være krevende å ta bilder av. ^^

 13. Synes det er spennende å lese om kattene, så håper på flere innlegg om de:) Katter er noen utrolig fine dyr! Veldig bra dere er med på å hjelpe de stakkars kattene. Pga av bloggen din har jeg og en venninne tenkt på å bidra med krisehjem, så snart vi får flyttet ut og får muligheten til å ha katt. Takk for masse inspirasjon:) Stå på videre!

 14. Kjempeflott blogg du har!
  Det er rart hvor glad man blir i disse dyrene som kommer til oss i krisehjem. Håper både Rastus, Ønske og de andre kattene i DB snart får seg GODE nye hjem med masse kjærlighet.

  • Tusentakk! Og det samme til deg/dere! Ønske er så flott, og det har dere fått så fint fram på bloggen deres :-)

 15. Du tar så flotte bilder av pusene :) Og det er ingen enkel sak slik som de vrir seg unna og spretter rundt omkring! Jeg syns hvertfall det er morsomt å lese om pusene :) Det er fint å se at noen bryr seg såpass at de ønsker å vise dem fram, spesielt siden de er blitt kastet vekk og ignorert av eierne sine.

  • Tusen takk :-) Og det er ikke alltid så lett å få til fine bilder av katter nei, hehe.
   Ja som den ekte katteelskeren jeg er, og så lite jeg føler jeg kan bidra til større ting her i verden akkurat nå, så føles det utrolig bra å kunne være til hjelp for de kattene som er uheldige og havner hos møkkafolk. Det føles godt å være med på å gi dem en ny sjangse her i livet, de fortjener det så innmari! :-) Gode fine kattene.

 16. Åååå, kjenner jeg lengter sterkt etter katt. Har en nydelig en hjemme i molde, men det er der han hører hjemme. Vil ikke ta han bort fra hjemmet sitt hos foreldrene mine.
  Veldig synd samboeren min er allergisk, for det hadde som sagt vært helt fantastisk å kunne hatt katt i hus.

 17. Fine pusene :D

  SV: Haha! Er ikke første gang jeg får høre det, håper jeg ikke ødela filmopplevelsen av den grunn. Har sett den selv og skjønner det ikke, men jeg har fått høre det flere ganger :P

 18. Synes det er supert at du setter litt fokus på Dyrebeskyttelsen og deres arbeid. Adopterte selv en katt fra min lokale avdelig her i romjulen, så nå har jeg to katter i hus og er strålende fornøyd med det! Og heldigvis er de blitt gode venner også. :-) :-)

 19. jeg liker veldig godt at du skriver om det – helt greit for meg. jeg har adoptert to katter selv fra dyrebeskyttelsen i oslo, så jeg elsker å lese om sånt :) gjerne mer !

 20. Det er berre kjempebra at du skriv om dyrebeskyttelsen, og den jobben dei, og ikkje minst du gjer for at kattepusar skal få eit betre liv!
  Eg sjølv er dødsallergisk mot kattar, så eg kan nok aldri passe dei, men det må vere utrulig givande å ta inn ein katt som har hatt eit hittil heilt forferdelig liv. Stå på! :)

 21. Fine, fine pusekatter:) Jeg har begynt å jobbe frivillig på kattehuset til dyrebeskyttelsen i Oslo og føler meg heldig som får kose med så mange katter jeg vil flere timer hver uke. Særlig når vi ikke får ha dyr i leiligheten våres. Liker at du skriver om kattene!

 22. Fine kattene! Trist at så mange møter ublide skjebner… Takk og pris for innsatsen til alle i Dyrebeskyttelsen og alle som er krisehjem som dere <3

 23. sv: Hehe, great minds think alike! ;-) Skriv innlegg om det du også og spre det glade budskap! Kjempeartig å se bilder av de som skriver kommentar!

 24. Hei Silje.
  Liker bloggen din veldig godt, har fått mange tips her! Gleder meg til å prøve oppskriftene dine en gang.
  Katter er jo herlige dyr, har tre stykker selv, og jeg synes det er flott at du er fosterhjem for de. Synd at du ikke kan ha Rastus selv, han hadde fått et godt liv hos deg. Du gjør en kjempejobb for alle de stakkars kattene som alle fortjener et ordentlig liv med kos og kjærlighet.
  Ønsker deg alt det beste.
  Klem Linda

  • Takk for en så fin og god kommentar :-) Sukk, ja jeg gleder meg veldig til jeg kan få ha egne katter jeg også.

 25. Så utrolig fint å se at det finnes sånne som deg der ute, som er fosterhjem for småtassene.. Også skikkelig bra bilde av Tobias ;)

 26. Å så søte!! Jeg hadde nok adoptert en av de hadde jeg ikke bodd i Bergen. Men skal prøve å overtale min kjære om å bli med på kattens vern idag, og se om vi finner noen som vi bare MÅ ta hjem. Kjenner jeg meg selv rett så blir det nok flere jeg vil ta med hjem….

 27. Klart du kan skrive om kattene! De er jo helskjønne! Har alltid vært stor fan av katter men kan desverre ikke ha det selv pga allergi :.(

 28. Veldig fint å lese om kattene! Så fine bilder.. :) Du, lager du sånne store fine øredobber som du har på deg på de bildene? Eller hvor får man kjøpt de?

  • Fordi det ser kult ut vel, hva ellers?? Haha. Neida. Det er fordi hun er sterilisert og må ha den på for å beskytte såret hun har på magen etter operasjonen. De pleier å ha den på i 10 dager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.