Rastus og julebukken

Jeg har pynta til jul. Dropper advent og går rett på sak. Vi snakker vintage nisser, røde fjøslykter, juletre, halmbukk – skikkelig nostaligsk fjøsnorsk. Introduserte Rastus for halmbukken, tenkte de kanskje kunne bli venner:

Jada.

Bildet taler igrunn for seg: «Drit i ta Silje», haha.

Har dere pyntet til jul enda?

32 thoughts on “Rastus og julebukken

 1. Jeg er ikke glad i jul og de få tingene vi har ligger uansett i en pose laaangt inni skapet… så det blir nok ikke noe i år nei!! Kommer neppe til å feire noe her uansett.. alt blir vel hos familie som har mer orden på hvor ting er hen :) :)

  Så fin pus da! Hahaha pus og julebukken!

  Vintage-pynt er uansett hundre tusen ganger bedre enn glorete amerikanske nisser, så det ble sikkert trivelig og fint hos deg :) Jeg har ei minst 20 år gammel krybbe, alt er festet sammen på en «plast-vegg», eller hvordan jeg skal beskrive det. Burde igrunn grave den ut og ta bilde. Ingen som har sett maken til den noe sted.

 2. har pynta på hybelen min, jeg er skikkelig fornøyd! skal ikke så mye pynt til for å få julestemning på ti kvadrat, hehe.

 3. Haha! Rastus er RAMM! :D Elsker pusekatter med skikkelig personlighet. :) Dessverre har det ikke blitt så mye julepynting her hos oss enda. Kan jo ha noe med saken å gjøre at jeg knapt har vært hjemme i det siste, og dermed ikke akkurat har hatt tid, meeeen…på den andre siden bor jeg sammen med tre gutter som ikke kunne brydd seg mindre om pynting og interiørting, såeh. Jah. Men! Snart er det tid for pepperkakebaking, og DA skal det lages store, fine pepperkaker til å pynte i vinduene med. :D Pluss at jeg har planer om å få kjøpt inn julestjerner (altså blomstene) å pynte opp med i vinduskarmer og på stuen. Mihi!

 4. Hahaa. Det blikket taler definitivt for seg. Rastus var ikke særlig keen på å bli bestevenn med bukken. Kanskje like greit :p Fiiiiin pus!

 5. Hahaha, genialt uttrykk på pusen :D her er det ikke kommet opp en eneste julepynt enda. Har hatt så lite tid til overs og gidder ikke stresse med det. Men det blir nok til uka :D

 6. Åhh. Rastus ser jo heilt frisk ut i øya:) Ser ut som han storkoser seg, tross fravær av intresesse for halmbukk:)

  • Åj, ja den var lik Rastus! Så at din hadde et lite hvitt området på brystet, det har ikke Rastus. Samt at din var såå blank og fin i pelsen. Det kan det jo hende han her hadde vært også hadde han ikke gått ute i et halvt år før han kom til oss. Stakkars liten, er så glad han har fått komme i hus og får mat og medisiner. Han blir helt frisk, tjukk og rask igjen til slutt :-)

   • Ja han var blank når han var yngre, ble litt tykkere og grovere generelt når han var eldre. Hvite flekker er så fiiiine <3 Dere er så snille som tar imot puser altså :) er ikke bare bare å få i dyra medisiner og mat alltid! Keep it up!

 7. Så koselig:). Har pyntet litt, men en mann som liker å følge tradisjoner. Det skal ikke pyntes før lillejulaften:)

 8. eg la pepperkakeformer på rødt papir, teikna rundt, klipte ut og hang dei opp på skapdørene på kjøkkenet (kvite). enkelt og fint. særlig siden eg har lånt formene av mamma og det derfor er dei samme som alle pepperkaker og kakemenner i heile mitt liv har blitt laga med. kona har den samme skeive halsen og mannen dei håplaust tynne beina. og så er det hjerter, stjerne, måne, gris, blomst, and, pære og bokstaven S.

  • …ja, og så har vi bakt pepperkakehus som ligner på det vi bur i. alle julegreier er plutselig gøy igjen når man har fått barn.

 9. Det ser kjempekoselig ut! Tipper kattene våre hadde gått amokk om vi hadde hatt halmbukker, haha :D

  Sv: Tusen tuusen takk for kjempehyggelig bursdagshilsen! Blir så glad :)

 10. Så kosleig med julepynt. Jeg hopper også over advent og rett til det røde og nissene :)
  Har ikke fått opp så mange enda, men donissen som holder seg for nesa på riktig dør er hvertfall på plass :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *