Pusse opp bloggen

Ser dere de små endringene som er gjort her på designet? Ny menylinje og smalere header, og more to come! Gleder meg til å resulatet av oppussingen, jeg planlegger nye farger og nytt førsteinntrykk, men syns det er så dryygt å holde på med. Timene FLYR når man sitter konsentrert foran dataen. Innholdene på sidene i menyen skal også oppdateres, noe det er stort behov for, og sakte men sikkert vil jeg komme i mål med alt sammen :-)

Har dere noen tanker om hva jeg skal ha i sidemenyene på hver side, hvordan jeg skal legge det opp? Og hva slags bilde jeg skal ha på headeren? Jeg liker den jeg har nå, men kom gjerne med tips og meninger!

Header vind blogg

12 thoughts on “Pusse opp bloggen

 1. Du har så lekre bilder så jeg syns du bør fremme de. Herlige farger og selv en ikke-veggis får nesten (!) lyst til å bli veggis av noe av det du lager altså!
  Ellers liker jeg veldig godt oppsettet ditt!

 2. Hei Silje

  Lenge siden jeg har lagt igjen kommentar her nå! Beklager!

  Synes det blir veldig bra på bloggen din altså! Eller den har jo alltid vært bra da ;)

  Veldig oversiktlig og fint! Lyst til å gjøre noe nytt med min også, men vet liksom ikke helt hva! Siden mitt innhold er noe helt annet, så er det liksom litt vanskelig! Jeg vil ikke virke «dyster» selv om det er vanskelig ting som blir tatt opp hvis du skjønner? :)

  Nå var det ikke meningen å «kuppe» kommentarfeltet her altså :) hehe

  Ønsker deg uansett en flott helg!

  Klem

  • Åh, helt i orden :-) Og takk!
   Jeg syns bloggen din passer med litt lyst design jeg, for som du sier, mørke design blir lett tunge bare i seg selv. Goood helg til deg også <3

 3. Synes du har en av Norges finenste blogger, men er alltids gøy å pusse opp litt ;) Hehe, noe jeg har prøvd å gjøre i flere mnd, men får det ikke helt til :P

 4. Jeg synes det er veldig fint nå. To tomler opp for en header full av liv! Alltid vært fint her inne forresten, veldig inspirerende og godt å titte innom <3 Også er det så hyggelig at du har med bilde av pusen som er hos dere :-)
  God lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *