Produktomtale: Terre d’Oc mineralfoundation

For en liten stund siden fikk jeg lov å prøve makeup fra Greenspirit.no. Les den tilhørende bloggen HER (de har ofte konkurranser, jippi! Jeg har vunnet 3 ganger allerede!), det er de som har opplegget «Bevisste bloggere» som du kan se ikonet til litt ned i menyen min til venstre.

En del av de produktene jeg har har jeg som nevnt vunnet i konkurranser, og noe har jeg fått gjennom samarbeid. Likevel skal dere vite at alt jeg skriver om det er min egen ærlige mening, jeg er ikke kjøpt og betalt for å mene noe om produktene. Men det tror jeg dere vet. :-)

Omtale av Terre d’Oc mineralfoundation

Her har jeg på meg den lyseste fargen 901. Jeg er ganske bleik i ansiket, og den er liiittegrann mørk til meg enda, men det går helt fint når jeg tar den litt på halsen også + tar litt solpudder på brystkassa. Føler meg litt mer frisk og fin med litt farge! For resultatet blir naturlig, ikke orange eller noe i den dur. Dette bildet er uredigert og tatt ved vinduet for å prøve å gi et noenlunde realistisk inntrykk av hvordan den ser ut på. Og den ser jo naturlig ut syns jeg :-)

Her er bilder fra en photoshoot der de kun har brukt Terre d’Oc makeup.
Og på matbildene Bente tok av meg for litt siden bruker jeg også denne makeupen.

Hva jeg mener om produktet:
+ Den gir en fantastisk glød, har aldri opplevd noe lignende med andre foundation’er før! Har til og med fått komplimenter for huden min etter at jeg begynte bruke den. (har tidligere brukt/prøvd everyday minerals, elf og id)
+ Den dekker godt og raskt
+ Den lille kosten som hører med som jeg trodde var ekkel var faktisk veldig bra.
+ Det går raskt å påføre, og man får raskt et bra resultat.
+ Kan fint brukes uten concealer også, syns jeg
+ Lukter godt, tro det eller ei
+ Gir meg ikke kviser
+ Tørker ikke ut huden! = gir meg ikke kviser (slik som everyday minerals gjør)
+ Fint design på produktene, føles litt eksklusivt
+ Fin pris, 249 kr! (frakt i tillegg, bestill gjerne flere sammen så blir det billigere for hver av dere)

Jeg blir litt blank i panna, men det blir jeg uansett av alt, så bruker bestandig litt mattende pudder der og på øyelokket.
– Smitter litt av på klær hvis du drar genser over hodet feks. Men er man forsiktig går det bra!

Litt fakta om produktet:
♥ Økologisk sertifisert av Ecocert. Selv om naturlige fargepigmenter ikke kan oppdrives økologisk, har produktene likevel høye andeler av økologiske råvarer fra bl.a rene vegetabilske oljer og fettstoffer. Produktene har langt høyere andeler økologiske råvarer enn minstekravet til ecocert, som har sertifisert denne sminkeserien
♥ Ikke testet på dyr!
99% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 20% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.
Uten mineraloljer, parabener, syntetisk parfyme- og fargestoffer.
Kjøpes HER.
♥ Les mer her.

Alt i alt er jeg svært fornøyd med denne mineralfoundationen, og kommer til å bruke den i lang tid fremover :-) Anbefales!

Flere produktomtaler kommer i tiden fremover!
Solpudder, maskara, concealer (alle fra samme merke), parfymer, et hårprodukt og tannkrem.

Har du prøvd Terre d’Oc makeup før?

47 thoughts on “Produktomtale: Terre d’Oc mineralfoundation

 1. Nei ikke prøvd, men leter etter sminke uten bismuth og parabener. Prøver om dagen everyday minerals men vet ikke helt om jeg liker denne heller…har alltid brukt ID makeup før.

   • De har desverre ikke prøver, men er du usikker kan du jo sende dem en mail med bilde av deg og spørre hva de tror :-) Er du lys i huden sånn som meg tar du den lyseste. De har kun 3 farger i den. Den blender seg veldig bra i hudtonen syns jeg.

   • jepp fikk svar fort….fikk bilder av tre forskjellige damer og hva den passa til så god informasjon. TUsen takk!

 2. Bruker selv EDM å vurdere å bytte, får kviser av den…
  men jeg lurer på hvor mange gram er den «boksen» med mineralfoundation ?

 3. Å, fina :D! Gleder meg til å se deg igjen:> Sminka så ut til å dekke veldig fint også, og gjøre huden jevn og nydelig!

 4. Den skal prøves når boksen min er tom. :) Pleier å bruke ID jeg. Er fornøyd med den, men gøy å prøve noe nytt, og den så jo kjempefin ut :)

 5. Har ikke prøvd dette merket. Jeg bruker stort sett Everyday Minerals, men har prøvd Green people også, den er kjempebra, men dyr. Får se hva jeg gjør etterhvert, liker egentlig best compact pudder, blir så grisete med løspudder, slik som EM sitt. Men ellers veldig fornøyd med det da- både billig og bra, syns jeg:)

 6. Har tenkt på å prøve ut litt forskjellige mineralmakeuper etterhvert, og det her så jo ut som om det er verdt å teste :) Har du prøvd Tikei forresten?

  • Nei har ikke prøvd den. Kunne tenkt meg, men har ikke planer om det i nærmeste fremtid nå som jeg har funnet den her :-) Har du prøvd den?

   • Nei, men jeg tenkte å bestille derfra i løpet av påskeferien. Har tenkt på det i evigheter, men kommer liksom aldri så langt :P

  • Syns den varer lenge jeg! Holder hele dagen. Skal jeg noe på kvelden frisker jeg den gjerne opp igjen, men er fornøyd med holdbareheten.

 7. Spennende, jeg har prøvd ut alt for mange i det siste som jeg bare har blitt halvveis fornøyd med. Og jeg har masse som jeg nesten bare må få brukt opp, men denne skal jeg prøve neste gang :D Jeg får også kviselignende saker i ansiktet av everyday minerals. Skikkelig irriterende…

  • EM endret formulaen sin for en stund siden, og etter de gjorde det har mange mange fått kviser av å bruke produktene!

 8. Passet utrolig bra med dette innlegget nå, for jeg er nettopp tom for foundation. Har brukt Glo Minerals tidligere, men ønsker å bytte til et renere produkt. Er ikke helt fornøyd med det tilbudet iherb har av mineralfoundation, så nå gir jeg Terre d’Oc en sjanse:-) Takk for tipset!

 9. Denne blir det å prøve! Så veldig naturlig ut på deg :)
  Har du forresten tips om en naturlig/mild mascara som ikke er testet på dyr og som ikke smitter så mye?

 10. Fint bilde SIlje! Men jeg er ikke så opptatt av foundation’en her, lurer heller på hva du har gjort med øynebrynene dine her, de var så fine=)

  • Åh, hihi, takk! Jeg driver å sparer dem for å få dem tjukkere. Over 10 år med ihjælnapping gjør sitt altså! :-S Begynner å bli fine nå da :-) Farger dem med øyenbrynsblyant og har på en sånnder gele på toppen.

  • Hihi, nei de er blå, men jeg brukte brune kontaktlinser i over 4 år tidligere. Slutta å bruke dem i fjor høst, og bruker bare vanlige blanke nå.

 11. Tusen takk for godt tips :)

  Lurte på om du har noen erfaring med e.l.f? Det er et merke som skippes fra England, og er veldig billig. I følge Peta tester de ikke på dyr, og det virker som veldig ordentlige produkter. Nettsiden er http://eyeslipsface.co.uk/

  Elsker bloggen din! Har prøvd mange av oppskriftene, og er veldig fornøyd :) Du er super!

  • Har prøvd og brukt en liten stund mineralfoundation’ene deres, men siden jeg slutta med dem var de sikkert ikke noe særlig for meg. Jeg husker ikke :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.