Pop-up bloggtreff! + bakt sunne kjeks

Idag stakk jeg innom Pryd Pop-up på Mercur for å hilse på monstrene mine, og jammen kom det ikke tre bloggere inn akkurat når jeg var der. Morsomt! Det var de tre søte jentene Martaiik, Ainur og ★MK★, de var på shopping. Et spontant ikkeplanlagt bloggtreff! :Dmmonster.epla.no mmonster.epla.no mmonster.epla.no mmonster.epla.no mmonster.epla.no

Jeg har forresten glemt å vise dere noen cupcakes jeg laget forrige helg. Eller kjeks, som jeg liker å kalle det.


Disse laget jeg av basisoppskriften til Mjuuugly, også gikk det som det gikk derifra. De ble veldig gode! Til og med teg likte dem kjempegodt. Har ikke oppskrift på mine da, det ble praktisert «en dæsj av det og en slump av det». Hihi. Skal definetivt prøve meg på slike igjen! Det fungerte også veldig bra å fryse dem, de var fortsatt gode både på smak og konsistens etter at de var opptint.

Kort fortalt om kjeksene:
– Glutenfri
– Sukkerfri
– Melkefri
– Uten egg
– Sunne :-)

Ha en fin fredagskveld allesammen!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *