20 thoughts on “Plukk blåbær NÅ

 1. Er det dog’en te brorsan?! Og digg cupcakestand-by the way…. Hvor har du kjøpt det?!

  Monica M.

  • Ja det er den ene, gamlemor Sita :-) Stativet er ikke mitt, jeg vet ikke hvor det er kjøpt. Men har jeg ikke sett slike på typ Kitchn osv?

 2. nå har jeg fått min andre iherb-pakke og er skikkelig fornøyd! så mye godt det fins der:) bestemte meg for å prøve spirulina, men er skikkelig pyse nå som jeg først har fått den, etter å ha lest om cyanotoksiner. tror jeg må ha en slags bekreftelse på at now foods er et seriøst og bra merke og at det ikke er farlig, selv om det er billig? viss jeg husker riktig at du har prøvd fra der, da. nå skal jeg definitivt ut å lete etter blåbær!!

  • Har brukt den som er organic fra now foods ja, og har ikke merket noe ille med den. Nå er ikke jeg noe spirulinaorakel, så jeg kan ikke 100% sikkert si at det ikke er noe i det med cyanotoksiner. Jeg har ikke lest eller gjort noe research på slikt på veldig lenge.

 3. Heisann! jeg har vært i Bymarka og plukket blåbær flere kvelder nå. Plukker litt hver gang, da det tar tid å fylle en boks. Blir godt å finne til smoothie, ja.

 4. Jeg elsker blåbær, og jeg elsker å plukke bær selv! Ingenting er så herlig som selvplukkede bær! Jeg burde virkelig komme meg opp i skogen selv :)

 5. Jeg har allerede vært å plukket multer og har også tenkt meg på blåbærtur. Gleder meg! Det er så koselig og avslappende å plukke sine egne bær<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *