Palmesukker, kakaosmør OG stevia vanilla cream

Det kjipe med å bestille varer på internett fra utlandet er at man må veeeeeente på pakkene. Tar vanligvis 10 – 14 dager fra man bestiller til man vår varene. Men de siste dagene nå har det kommet pakker på rekke og rad etter min lille bestillingsorgie i starten av februar. Hi hi hi. Nå har jeg straks alt jeg trenger for å lage raw sjokkis! :DDDD Kanskje til helga?

Disse produktene er fra iHerb, og jeg har tidligere skrevet om dem i dette innlegget. Jeg har også linket direkte til hvert produkt under her så det skal være lett å finne fram hvis du har lyst å bestille selv. iHerb er litt vanskelig å finne fram på i starten (syntes jeg).


Palmesukker
Et sunnere alternativ til vanlig hvitt sukker som har lavere GI enn sukker, agave og honning. Inneholder mineraler som magnesium, sink og B-vitaminer. Brukes der du ville brukt vanlig sukker. Snill mot tennene.

Min erfaring med produktet
: Lukter litt brent sukker på en måte, men smaker og ser ut som vanlig brunt sukker. Skal definetivt bestille mer! Er billig også. Brukte den i soyakakaoen min i går kveld, og denne anbefaler jeg på det varmeste!


Rått kakaosmør
Valgte å kjøpe kakaosmør i samme merke som kakaopulveret jeg har. Brukes blandt annet til å lage sjokolade, men jeg leste at folk brukte den til kroppspleie, i smoothier osv også.

Min erfaring med produktet:
Ikke prøvd den enda.


Flytende stevia med vanilje/kremsmak.
1 – 2 dråper for å søte feks smoothie, kaffe, mat, naturell yoghurt, proteinshaker, melk osv. Uten kalorier, påvirker ikke blodsukkeret, og skal visst smake veldig godt. Leste på tilbakemeldingene fra folk som har kjøpt den, og det virka som at så si alle likte denne! Jeg er en søtmums og er veldig glad i både vanilje og krem, så håper den faller i smak.

Min erfaring med produktet:
Veldig søtt! Tok en dråpe på tunga og angret med en gang, haha, ALT for mye. Gjør det ikke igjen. Prøvde den i teen min også, 2 – 3 dråper var nok til at den ble kjempesøt. Og tenk da, for en vindunderlig ting når man er søtsjuk! Ingen kalorier og tilfredstilt søtbehov. Sikkert godt å ha i fruktsmoothie, jordbærsmoothie ser jeg for meg vil passe ekstremt bra med denne.

Den både lukter og smaker litt stevia (såklart, den er jo laget av det), men vaniljen tar overhånd og da går det greit. Personlig er jeg ikke så begeistret for vanlig steviapulver pga smaken.

______________________________________________________________________________

Da venter jeg bare på kokosoljen, så har jeg basisen jeg trenger for å lage sjokolade. Den kom ikke i posten i dag, så håper den kommer i morgen.

Hva tenker du om produktene ovenfor? :)

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.