Pakker med raw food jeg venter på!

Har gått bananas den siste tiden og bestilt en del nye raw food produkter på nett. Morro! Og jeg er så utålmodig, vil ha dem nå! Har bestilt det jeg trenger for å kunne lage rå sjokolade selv, noe som jeg gleder meg noe helt vanvittig til. Sunn sjokolade! Man trenger kakaosmør, kokosfett, agavenektar og kakaopulver, også kan man tilsette andre ting i tillegg, feks gojibær, hempfrø, havsalt, nøtter, krydder, kakaonibs osv. Man kan bruke andre søtningsmidler også har jeg lest og sett rundt omkring. Det blir veldig spennende å prøve.

Har linket direkte til produktene, klikk på bildene eller på linkene (som er grå), og det meste av det jeg skriver om produktene har jeg oversatt fra nettsiden jeg har kjøpt det fra.

Dette er på vei hjem til meg fra iHerb:


Kokosnøttolje. Kaldpresset og veldig sunt fett. Brukes i matlaging(feks lage sjokkis!), steking, baking, og man kan bruke den som hudkrem. Den skal ikke tette igjen porene og trekker godt inn i huden. Gleder meg til å prøve, og jeg elsker lukten av kokos. Vibeke har skrevet et fint innlegg om kokosolje, les gjerne det hvis du er interessert! HER.


Flytende stevia med vanilje/kremsmak.
1 – 2 dråper for å søte feks smoothie, kaffe, mat, naturell yoghurt, proteinshaker, melk osv. Uten kalorier, påvirker ikke blodsukkeret, og skal visst smake veldig godt. Leste på tilbakemeldingene fra folk som har kjøpt den, og det virka som at så si alle likte denne! Jeg er en søtmums og er veldig glad i både vanilje og krem, så håper den faller i smak.


Palmesukker
Et sunnere alternativ til vanlig hvitt sukker som har lavere GI enn sukker, agave og honning. Inneholder mineraler som magnesium, sink og B-vitaminer. Brukes der du ville brukt vanlig sukker. Skal minne om brunt sukker.


Rått kakaosmør
Valgte å kjøpe kakaosmør i samme merke som kakaopulveret jeg har. Brukes blandt annet til å lage sjokolade, men jeg leste at folk brukte den til kroppspleie, i smoothier osv også.

Fra Goji King venter jeg på dette:

Raw Organic Agave Nectar 500ml - Click Image to Close

Rå agavenektar. Agavenektar blir laget av en plante som ligner på en kaktus men som ikke er det. Naturlig søtningsmiddel. Påvirker ikke blodsukkeret slik som vanlig sukker, har lav GI.

Organic Hemp Seeds 1 kg - Click Image to Close

Hemp frø.
Inneholder sunt fett, aminosyrer og mineraler, og ikke minst proteiner! Mennesker kan spise rå hempfrø og få i seg proteiner på den måten, kontra soyabønner som må kokes før vi kan spise dem. Bru

k dem i matlaging, putt dem i smoothien, lag melk av frøene, i baking, i sjokkis.

Og fra Funky Raw venter jeg på yndlingsjokoladen min


HER.

Skal selvfølgelig skrive om alle produktene når jeg har fått dem og har prøvd dem.

Har du lyst å handle fra iHerb har jeg forresten en kode som gir $5 avslag på bestillingen din! Koden er BUH225. Kan bare brukes på din første bestilling som ny kunde.

Spennende med denne type mat ja?? :)

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.