Pakker med monster-kjøleskapmagneter!

Endelig har jeg fått laget nok magneter til at jeg kunne legge dem ut for salg i Eplabutikken min :-) De selges i ferdigkomponerte pakker, og til en littegrann rimeligere pris enn hvis de skulle kjøpes hver for seg.

Håper dere liker dem! Flere pakker vil komme etterhvert.

Besøk Eplabutikken min HER.

___________________________________________________________________

ps: Stem på Malene Kleive her! Hun er ei venninne av meg, og har skikkelig lyst å vinne konkurransen om å reise til Zambia! Malene er én av 6 finalister, men kun 3 får bli med på tur. Så stem på henne :-)

14 thoughts on “Pakker med monster-kjøleskapmagneter!

 1. Monstrene dine er bare så kule. Jeg elsker polkadots og rosetter, så disse er midt i blinken.

  Sv ang goijobær: de var tørre og ikke så ekle på smak. Jeg har prøvd noen andre fra iherb før som var kladdete (alle bærene hang helt sammen) og smakte … mugg?

  Har ikke prøvd å bløtlegge de ordentlig enda, men hadde de i smoothie i sted. De var fortsatt ganske harde, men relativt smakløse, så det gikk kjempefint å få dem i seg.
  Har også bestilt fra gojiking, er spent på dem :)

 2. Kult! Jeg har ikke eget kjøleskap for tiden, da jeg deler kjøkken med ni andre :p

  Det er ikke med skolen, det er ren hygge! Skal besøke en venninne som bor der, også kommer to venninner av meg på ulike tidpunkt i et par uker hver mens jeg er der nede! Mulig jeg drar til Bali et par uker også :) Kan nesten ikke vente :D Du får se om du får plass i sekken min ;)

 3. Jeg har bare kikka i boka på jobb, men jeg liker generelt hele idéen rundt ‘Kjernesunn…’ bøkene. Hvertfall siden jeg er helt nødt til å ha et melkefritt kosthold, for ikke bli dårlig og se ut som en sånn oppblåst sulten unge man ser på tv når det er sultkatastrofe i Afrika. Slem sammenligning, men det er på samme nivået nesten.. Bøkene er veldig bra inspirasjon for hvordan man kan bruke mat på en mye sunnere måte :)

 4. Så gøy, monstrene dine er så fantastisk fargerike!
  Smykkene mine, et par av dem hvertfall, er nok for de litt mer sære, men det er gøy å gå rundt med dem, alle må kommentere….

 5. SV: Nei, det er ikke så viktig :) Er ikke bestandig jeg gjør det heller.. Men denne gangen ville jeg gi de bloggjentene jeg følger en ekstra påkjennelse før helga ;) Jeg synes også det er morsomt å tenke på. Ha ei super helg, Silje <3

 6. da har jeg stemt på venninna di! :)

  så snedig med slik pakke da, er jo morsomt å ha magneter i samme stil på kjøleskapet! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.