Påfyll i eplabutikken

Dere finner fem nye monster i Eplabutikken min nå! :-) Tre med turkise blomster, en orange med rosa blomster, og en rosa en med gule prikker. Håper dere liker dem! Litt kjekt å ha litt mer enn kun et par monster i butikken, hehe. Kreativitetn min går litt i rykk og napp, men litt er bedre enn ingenting.

Besøk eplabutikken min HER.

17 thoughts on “Påfyll i eplabutikken

  1. De er så flotte :D Elsker de der.
    Hadde vi ikke hatt innbygd kjøleskap skulle jeg så absolutt hatt et sett med monstermagneter..åh..
    (Lurer på om en monstermagnet tiltrekker seg andre monstre, hmmm..)

  2. SILJE! De er så FINE!
    Du er flinkflinkflink!

    ..jeg har lovet en venninne å lage en yoshi av fimo, og sitter bare å stirrer på leireklumpen, he he heee.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *