43 thoughts on “På toget til Osloooooo!

 1. Kos deg på kurs! Nydelige høstbilder, forresten :) Og ja; tyttebær er fantastisk i smoothie. Men man må ha med noe som er søtt da, siden tyttebærene er ganske sure. Men jeg har alltid vært glad i tyttebær :)

 2. Å, det er deilig med en togtur når man kan se sånne vakre landskap! Gudbrandsdalen synes jeg er spesielt fin! Lykke til på kurs!!

 3. Å så mange fine bilder….Å så gøy har du begynt på utdannelse… Vet du hva som gjør at du kommer deg opp igjen? gjør du noe spesielt?

  • Prøver å hvile så mye som mulig, akseptere nedturen og følelsene som følger med, og kjenne på dem for deretter å gi slipp. Gjøre enkle og effektive yogaøvelser, huske å puste osv. Nå skal det nevnes at utdannelsen er ferdig etter 3 intensive helger, så det er ikke lange greia det er snakk om ;-) Men bedre enn ingenting for meg!

   • Synes det er kjempe bra jeg… Jeg har begynt med qigong så får vi se om det hjelper. Har dårlig og gode dager jeg ogsåmen ingen diagnose er fortsatt under utredning, men alltid sier legene depresjon når dem ikke finner noe det finner jeg meg ikke i. Masse lykke til…. når man aksepterer det da han man kommmet langt jeg har vanskelig for å akseptere at jeg ikke orker ting :-)

 4. flotte bilder! og snøø<3 Tog er mitt favorittframkomstmiddel også. Så rolig og behagelig. Håper du får en fin helg!

 5. Nydelig bilder! Togtur er virkelig koselig altså… Landet vårt er veldig vakkert, om man bare tar seg tid til å legge merke til det <3
  KOS deg masse med matlaging og inspirasjon :-)

 6. Nydelige bilder! Mange sier det er kjedelig å kjøre bil nedover Gudbrandsdalen, og det kan jo kanskje hende. Men å ta tog – det er nydelig det! Da får man jo sett alt <3

 7. Utrooolig vakre bilder :-) elsker tåken, og de fine regnbuefargene fra uv-filteret :-) kjempefint!
  Ha en kjempegod helg i Oslo!

 8. Dovre stasjon og opp mot rosten jo! :D Kjempe fine bilder, forventet ikke å se bilde av Dovre stasjon på denne bloggen, siden vi oppe i bygda er litt glemt, hehe :) men helt nydelige bilder! :D

 9. Masse nydelige bilder! :D Det er litt som at jeg syns at bildene av meg tatt av meg blir ganske bra, etter at jeg har kjørt det gjennom Photoshop xD

 10. Håper du har hatt det/har det fint i Oslo :)
  Men du, jeg lurer på noe. Tenkte å bestille et par ting fra iherb(å bruker selvfølgelig rabattkoden din).
  Er det trygt å kjøpe boksen med 500 tabletter spirulina pluss chorellaen med 120 tabletter? tenker på om de er godkjent, om det er under grensene for vitaminer, vekten ikke er for høy osv? Håper på raskt svar så bestillingen kan sendes i vei så fort som mulig :D

  • Så kjekt du vil bruke koden min! Tusentakk :-) Jeg bestilte to stk spirulina og to stk chlorella sent i sommer, og den pakken ble åpnet av tollen. Fikk den gjennom uten problemer :-)

   • Nei det kan det ikke ha blitt :-) Bestiller som regel aldri over 31-32 dollar for å være sikker.

   • Hmm, når jeg legger en spirulina med 500 tabletter(Now Foods) og en chlorella med 120 tabletter(Now Foods) i «handlekurven» blir det 31,25 dollar til sammen. Så to av hver blir jo 62,50 dollar! Merkelige greier.

   • Du! Det var en periode hvor de hadde rabatt på all supermat på iherb jeg bestilte to av hver. Sånn var det det hang sammen, jeg kom på det nå :-) Men poenget er at det kom igjennom tollen uten problemer.

 11. Det är en fin tågtur syns jeg. Älskar hösten, speciellt dagar som idag, uppskattar färgerna, dofterna, den friska luften, sparka i prasslande löv. Jag syns det är skönt att promenera långt utan att det är för varmt. Det trista är när det regner, men men.

 12. Åh, så fine bilder! :) Elsker også å ta tog, mye tid til refleksjon og bearbeiding, samt vakre synsopplevelser! Har også en del opplevelser der man toger seg gjennom flere årstider, hehe.

 13. Nydelige bilder <3 Skjønner at du liker å ta tog (seff når du kan se noe) Men er personelig mest "buss menneske", men det kommer vell også at det ikke er såå mange tog som går her nordpå :P hehe :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *