Øyenbrynspudder på iHerb

Mineral fusion øyeskygge

Hvis du liker å markere brynene dine med farge kan jeg tipse om denne trioøyenskyggen  jeg har kjøpt på iHerb. Den er i den varme delen av fargeskalaen, og koster ca 130 kr. Jeg har oppdaget at når det står noe med «brow» på slike pudder skyter gjerne prisen opp en hundrelapp. Da sparer man penger på å bruke øyeskygge istede.

Slik bruker jeg dem:
° Mørk brun uten shimmer, den bruker jeg på brynene. Den sitter bra hele dagen (med mindre jeg gnir den bort). Kosten jeg bruker er fra EcoTools, men jeg fant den ikke igjen, de har kanskje sluttet å selge den. Den ligner på denne her.
° Brungrå glitter/shimmer, gir fin skygge uten at det blir veldig mørkt, jeg liker å bruke den som eyeliner.
° Varm beige, bittelitt shimmer. Kjempefin! Brukes som highlight.

Tips! Bruk litt av den beige under øynene hvor mørke ringer smiler til verden, og voila! Du føler deg fresh og ser mer våken ut :-)

Klipp og lim det som står skrevet om øyeskyggen:
«Paraben free
Artificial color free
Fragrance free
Talc free
Hand-crafted
Hypo-allergenic
Non-comedogenic
Never tested on animal»

Har du flere gode tips til øyenbrynssminke vil jeg gjerne høre! Jeg leter blant annet etter en god blank gel å ha på til slutt. Bruker fra bodyshop nå, men kunne tenke meg en med litt bedre ingredienser. Jeg liker ikke voks-aktige greier, vil ha en gel som tørker. Blir kjempeglad hvis noen vet om noe bra!

15 thoughts on “Øyenbrynspudder på iHerb

 1. En god grunn til å slutte å bruke varer fra Body Shop er at de nå eies av L’oreal, som jo er superskurker når det gjelder dyreforsøk. Så selv om deres egne (ferdige) produkter ikke er testet på dyr, så vet man ikke helt hva pengene man bruker der går til… :)

 2. Eco Tools selges også på Apotek1! Husker ikke prisen i hodet, men får for meg at jeg aldri synes det er dyrt. De selges både i sett, og enkeltvis. Også får man gjerne med en fin kopp eller toalettmappe i settet! :)

 3. Hei Silje,
  jg er blitt stor fan av bloggen din og lger stadig oppskrifter og handler på iherb:) Takk for inspirasjon!
  Siden du har sånn oversikt lurer jeg påom du har tips til en god krystall deo med lukt? Har prøvd litt forskjellig, og vært mellomfornøyd..Utvalget på iherb er enormt, noen erfaringer med noen?

  • Hei, og tusentakk! Det er så kjekt å høre, jeg setter stor pris på det.
   Ang deo kan jeg ikke hjelpe deg. Har prøvd en million(føles det som) ulike naturlige deodoranter, men liker ingen av dem. Si gjerne i fra hvis du plutselig kommer over noe bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *