OSLO<3

Nå har jeg vært borte fra bloggen noen dager. Jeg og Teg har vært på tur til Oslo, og jeg har kost meg sinnsykt mye! Og formen, den har vært helt vanvittig bra. Jeg er helt lamslått og forstår det virkelig ikke, men hei, LYKKE! Jeg følte meg nesten frisk innimellom, og jeg hadde krefter til å gjøre stort sett alt jeg hadde lyst til. Herregud jeg har ikke ord som kan beskrive hvor godt det føltes. Kanskje det var Macaen som hadde effekt? Ikke vet jeg, men å få kjenne på den gode formen, få nyte litt sommer og varme, treffe flotte mennesker og føle litt på bylivet – Det er slik jeg vil livet mitt skal være.

Og det lille jeg har sett av Oslo disse 3 dagene har frelst meg – jeg vil bo i Oslo!

Så turen var helt fantastisk. Bodde på «Best Western Karl Johan Hotell», helt kurant., ok pris og veldig ok beliggenhet. Utsikten fra vinduet (med superdigge breie vinduskarmer man kunne sitte i):


Vi var på NOFX-konsert på Sentrum Scene, morro! Det var min bursdagsgave til Teg.


Og tenk, i Oslo var det SOMMER<3 Noe annet enn vi har i Trondheim for å si det sånn.


Vi har også spist på bl.a Vega. NAM! Jeg skal lage et eget innlegg om vegetarmat i Oslo, tenkte det kunne være fint å tipse om bra steder med god vegetarmat.


Jeg var også innom supermat, helsekost og alternativbutikken SuperNature på et aldri så lite møte med to trivelige damer. Spennende! Og dere skal få høre mer om det ganske så snart :-) Det vil bli en konkurranse her på bloggen også!

Og se hvem jeg traff mens jeg var der:

INA! :D Mange av dere kjenner henne nok fra bloggen hennes Mewkid.blogg.no

Før jeg reiste nedover spurte jeg nemlig om hun hadde lyst å treffe meg, for jeg liker bloggen hennes utrolig godt og synes hun virket så koselig. Og hun ville treffe meg også, og sammen tilbragte nesten hele torsdagen i finværet, spiste på «Ricebowl», og jeg fikk se litt mer av byen enn kun Karl Johan. Ina er enda flottere og fargerik enn hun er på bloggen sin, hun er helt fantastisk! :) Takk for en kjempefin dag Ina, jeg storkoste meg og ser fram til å treffe deg igjen! <3


Og ikke minst, Marit var også med oss halve dagen:) Veldig kjekt å få hengt med deg også mens jeg var i byen!

Min opplevelse av Oslo kort fortalt:
:D

Så nå kan dere glede dere til de kommende innleggene:
– Vegetar resturant og matguide i Oslo sentrum
– SuperNature-møtet og konkurranse med veldig fin premie

Håper dere har hatt det fint, og kos dere i kveld!

:*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.