Oslo Vegetarfestival og Risør

Nå har jeg kommet hjem fra en liten sommerferie i Oslo og på sørlandet! Mye reising, kjedelige togstrekk, kvalmende bussturer, men SÅ verdt det! For med riktig mat, hvile, masse Maca, probiotika og gode tanker har det gått som en drøm. Jeg er så GLAD! Noe så «selvfølgelig» som en ferie er ikke en selvfølge hvis kroppen ikke vil :-) Formen har en god periode nå, herregud så herlig det er!

Vegetarfestivalen som i år ble arrangert 23.juni i Oslo er et supert tiltak, og jeg anbefaler alle å støtte opp om det! Vi trenger slikt her i Norge. Der møtte jeg mange andre bloggere og blogglesere, spiste digg mat og pratet masse. Kjekt! Bodde hos min vakre venninne Mari, som også er fosterhjem for Dyrebeskyttelsen (i Oslo), og hun hadde denne lille søte pusejenta på besøk når jeg kom:


Sammen dro Mari og jeg på vegetarfestivalen, og møtte bl.a solstrålen Ina på stand for Lush :-)


I løpet av helgen lagde vi noen burgere fra en ny kokebok som heter Yogamat, skikkelig lekker bok! Burgerne er veganske og glutenfrie.


Plutselig en dag var jeg i Risør, på besøk hos:


INA! :-) Mewkid.net <–

Hun viste meg Risørs skjulte skatter og fine steder, og jeg fikk besøke familien hennes, plukke markjordbær i grøftekanten, og knuskose de digre kattene deres.

Så alle blogginnlegg i forrige uke var altså forhåndsinnstilt, og kommentarer ble besvart fra mobilen. Teknologien nå til dags alstå, kjekke greier ;-))

Håper dere har det fint? Det er jo blitt JULI allerede!

20 thoughts on “Oslo Vegetarfestival og Risør

 1. OioiOI, for noen nydelige katter Ina har! :O Tror sannelig jeg er forelsket. Han til høyre (det ER en «han» ikke sant? :p) ser jo ut som Gandalf! :D Vet du hva slags katter de er? De ser skikkelig «gaupete» ut, og liksom ikke som standard norsk huskatt.

   • Så klart er det Mainecoon-katter! I should have known. ;) Mainecoons er jo UTROLIG flotte dyr, og visstnok kjempefine å ha som kjæledyr i tillegg. Skikkelig smarte og lojale ut fra det jeg har fått høre i alle fall. :D Kass ser i alle fall ut til å ha tidenes personlighet!

 2. Det såg ikke ut som om du var så heldig med været, da…. Men hvis du koste deg så gjør vel ikke dét så mye…
  Skal du til Molde i nærmeste framtid da?!

  Og den vegetarfestivalen: hørtes spennende ut. Nytt for meg i hvertfall… Artig og spennende med slike festivaler.
  Det er noe mat-og div. festival i Molde óg nå. Skal ta turen innover en dag for å sje og smake.

  Monica M.

 3. Åååå, så fint du har hatt det! Og godt å høre at kroppen har vært på din side!
  Misunnelig på at du fikk dra på Vegetarfestivalen! Neste år skal jeg å!! :)

 4. ÅÅåååååh, så KOSLEG innlegg!!! <3 Var supertrivelig å ha deg her, det synes både mor&far, pusene og jeg! Bildet av oss to fra Veggisfestivalen, med slangearmen min, ble jo faktisk ganske så koselig! Og de andre bildene også. Så moro! Åh, gleder meg masse til vi sees igjen:-D <3

 5. Inamamman og Inapappan takker for hyggelig besøk og håper du tar turen hit en annen gang. Fine bilder, både av byen, lillejenta vår, og guttene våre! klem fra oss.

 6. Koselig innlegg!<3 Så herlig at du har en god periode med masse energi, kos deg masse!:) Neste år SKAL jeg på vegetarfestivalen!
  Spørsmål: Bruker du probiotika til vanlig eller bare når du er ute å reiser?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *