Oslo vegetarfestival 2014

Som jeg gleder meg til årets vegetarfestival! I år har de 5 års jubileum og utvider til to dager.

Dato: Lørdag 10. mai og søndag 11. mai
Tid: 11.00 til 18.00 begge dager
Sted: DogA, Hausmannsgate 16

Link til festivalens nettside og facebookevent.
______________________________________________________

Jeg skal ha foredrag lørdag kl 14, da må dere komme!

Lørdag kl 14.00:
Siljes reise – Glutenfri og sukkerfri veganmat

«Silje Sandøy fra Siljesreise

Vil du lære å lage lekre, smakfulle og fristende kaker – helt uten gluten, sukker, egg og melk? Silje viser deg hvordan! Silje Sandøy har gitt ut Norges første veganske kokebok som også er glutenfri og sukkerfri. På Vegetarfestivalen deler hun sine beste tips til hvordan man som glutenfri og sukkerfri veganer sjonglerer hverdagen og skaper kakemagi på kjøkkenet. Det vil bli smaksprøver på snop og kaker fra boken etter foredraget.»

Jeg gleder meg slik! Temaet vegansk, glutenfritt og sukkerfritt er min lidenskap. Og en ekstra hjertevarme har jeg for de som av helsemessige årsaker må legge om kosten og bli kjent med en ny måte å lage mat på – slik som meg selv for nærmere 4 1/2 år siden. Jeg har masse å gi og mange gode tips jeg vet flere får nytte av og vil få det UT TIL FOLKET! :-)

Nå har jeg derimot en utfordring – hvordan skal jeg greie å velge hvilke kaker jeg ta med som smaksprøver??
Hihi neida, jeg har såklart bestemt meg. Det blir en herlig frisk nøttefri råkake, blomsterkake (den på omslaget på boka) og bakte muffins. Kom sulten, først til mølla!

Siljes Reise - Glutenfri og sukkerfri veganmat Siljes Reise - Glutenfri og sukkerfri veganmat Siljes Reise - Glutenfri og sukkerfri veganmat Siljes Reise - Glutenfri og sukkerfri veganmat

Jeg vil også signere bøker på stand iløpet av helgen.
Håper vi ses!

Skal du på årets Vegetarfestival?

3 thoughts on “Oslo vegetarfestival 2014

  1. Hei! Jeg kom på vegetar festivalen for først og fremst 2 ting: kjøpe boka di og overvære kurset ditt. Og begge deler ble utført:-) du var så flink og søt der du sto å snakket om kakene dine:-) lørdag var en inspirerende dag. Jeg har laget de deilige kakaofudgetrøflene dine! Yummi! De ble helt perfekte. Også et tips om du eller andre er glad i lakris: ha i 2 ss lakris ekstrakt i deigen og rull kulene i lakrisekstrakt pulver….. Hjelpe seg så godt! Jeg har funnet min favoritt! Så, oppskriften kan i neste bik utvikles til lakrisfudge! Sinnsykt godt iallefall

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.