Oppfordring til å røre på kroppen!

Nå er det lenge siden jeg har rørt på meg. Som følge av det begynner ryggen å stivne og skuldrene og nakken verker. Kjenner energien ikke flyter godt. Formen har ikke vært helt bra nå i August, jeg har ikke fått gått noe særlig tur. Jeg må lære meg å ikke tøye strikken for langt de dagene jeg føler meg bedre. Men spare på kreftene, hva er det liksom. En hårfin balanse det der å bruke bare litt men ikke for mye. Jeg har fremdeles vanskelig for å finne den gylne middelvei selv etter mange år i «gamet».

Men jeg ønsker bare å oppfordre alle, friske som syke, til å gjøre en innsats for seg selv og kroppen sin. Har du muligheten, rør på deg! Selvfølgelig tilpasser du det etter formen din, men det viktigste er å gjøre noe. Det hjelper så mye og gjør så utrolig godt for både kropp og sinn. Bare å rulle på skuldrene, strekke seg godt og ta noen dyype åndedrag hjelper når man ikke har krefter til noe mer.

Det gjelder å være bevisst og ønske å gjøre det beste for seg selv – det fortjener vi jo!

Fikk gått en tur nå i kveld skjønner dere, det var så fantastisk! Derfor er jeg så inspirert her jeg sitter, håper det smitter over på flere som gjerne skulle kommet seg ut en tur :-)

Behandler du kroppen din som gull?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *