Ønskeliste 25 år!

 


Om jeg liker katter? haha.

Om bare 5 dager har jeg bursdag! Så jeg har laget en liten ønskeliste. Ikke at jeg trenger alt, sånn egentlig, det er jo bare ting. Men siden man ikke kan få frisk kropp, utdannelse, jobb + masse energi i en bursdagsgave, så er det kjekt å lage materielle ønskelister istede :–)

Den øverste:
– Penger og flaxlodd
Svarte sko og beige sko fra vegetarian shoes
– Svarte vans
– Varm sovepose
– Bøker: Evig søndag av Linnea Myhre, Vinne venner, og Yogamat.
– Turkis (eller gult) telefonrør til mobilen
– En bra ukulele
– Sparkesykkel, denne.

Den nederste, med ønsker hovedsaklig fra Etsy.com:
1. Krus med katt på. Det morsomme er at min framtidige katt skal hete Morris, og på dette kruset STÅR det morris på!
2. Liten ring med en bie på.
3. Handlenett med katt.
4. Tskjorte med katt.
6. Kattesmykke med gullfiskbolle.
7. Print med katt og fisk.
8. Kattesmykke, 43 cm kjede.
9. Katteprint.
10. Kattepostkort.
11. Gi ut egen kokebok :-)
12. Oui-ring.
13. Plugger i hvitt tre, 16mm.

Og fra venninner ønsker jeg meg «gavekort» på kafetur med påspandert smoothie og te.

Så da gjenstår det å se om noe av dette dukker opp på fredag! Hoho, spennende.

 

27 thoughts on “Ønskeliste 25 år!

 1. Stas å bli 25 år!
  Føles ut som en evighet siden jeg ble 25, men husker jeg fikk mye fint!
  Kokebok blir nok garantert noe du får til en dag, bare send ut noen fine tanker til universet så skjer det fortere enn du aner!

  Ha en fin søndag
  klem fra melissa

  ps, kattebildene er sååå søte på instagram!

 2. Er morsomt og se hva andre ønsker seg, får som regel noen egne ønsker da. Kanskje en slik kopp jeg skulle ha hatt, i og med at den ene katten min heter Morris:)

  • Åå har du en Morris allerede, så gøy! Jeg hadde en hamster en gang som hette Morris også, og jeg liker så godt navnet at en fremtidig katt også skal hete det.

 3. Fin ønskeliste!! :-)
  Jeg elsker vegetarian shoes. Fikk nettopp svarte airseal stable boots derfra, og har fjellskoene (veggie trekkers) fra før :-)

  Den bieringen og kattetingene var kjempesøte! Og jeg vil også kjøpe Linneas bok.

 4. Masse katteting! <3 Håper du får alle ønsker oppfylt, spesielt kokebok-ønsket ;)

 5. Hoho, du er iferd med å bli en kattedame :-D Eller, stryk «iferd», knis. Masse fine ting du har funnet! Digger katt-med-gullfisk-bolle-smykket! Og jeg er sikker på at kokebokdrømmen blir en realitet innenfor de neste få årene. Just you wait and see! Klems.

 6. Håper du får mange av ønskene dine oppfylt! Sikkert veldig enkelt for familie og venner når du har spesifikke ønsker. Er veldig dårlig på slikt selv ;) Forresten, ble veldig nysgjerrig på hvor det ble av ønske nummer fem? :)

  • Vet du, folk rundt meg pleier å kjøpe HELT andre ting enn det som står på ønskelista mi, fordi det «er så kjedelig» å gi meg noe jeg ønsker meg. Logisk?? Ikke for meg :-)

 7. Nawww!!! Åh om jeg blir superrik skal jeg ha ca alt puse-relatert fra Etsy. Og den koppen med Morris da!!!! Ante ikke den var derfra. Har sett et bilde med en slik oransje pus som sitter og holder i håndtaket på koppen, og så klart med teksten «så klart er det bilde av meg på koppen, jeg gadd ikke å se på ditt stygge ansikt!» , eller noe.

  Så får du ha en fin bursdag og håpe at du får noe pusegøy i hvert fall ;)

 8. Skal sende ut et ønske i universet om at du får det du ønsker deg aller mest, for det fortjener du! Ha en kjempefin bursdag! Du lager så mye fantastisk mat så du kommer til å få gitt ut en kokebok!:)

 9. Mange fine ønsker her, mange jeg selv kunne ha tenkt meg!=P Artig at du har bursdag på fredag, for jeg har bursdag på torsdag. Ikke bare er vi navnesøstre, men vi har jammen meg bursdag på nesten samme dato også!=P

 10. En fin ønskeliste :) Men likte spesielt nr 11 ;) Det ønsker jeg og! Så håper jeg at du får en toppers dag med familie og venner + alt du ønsker deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *