Om hud, rynker og celulitter og sånn

http://graphics8.nytimes.com/images/2009/02/10/dining/11garden2_650.jpg

4.januar 2010 bestemte jeg meg for å starte et nytt, sunnere og bedre liv med mer supermat, frukt og grønnsaker, og fra mars 2010 kuttet jeg også ut sukker, gluten og melk – et valg jeg ikke angrer på. Nå spiser jeg renere og lager maten min fra bunnen av, spiser mer ubehandlet og ikke varmebehandlet mat (raw food), inntar sunt fett, masse supermat osv. Les mer om kostholdet mitt her.

Når man leser om supermat blåses det jo veldig opp dette med at huden blir rynkefri, celulitter forsvinner og huden blir stram. Personlig har jeg tatt dette med en klype salt (himalayasalt, haha), for jeg har tenkt at dette har vært salgstriks for hungrie og desperate menneske. At det synes at man spiser sunt er det ingen tvil om. En person som spiser dritt ser ut som dritt, og en sunn person har gjerne et friskere og mer strålende utseende. Logisk nok.

Ved slutten av 2009 oppdaget jeg til min store fortvilelse at huden på brystkassen min hadde endret seg. Huden hadde rett og slett begynt å bli slappere, og når jeg liksom klemte armene sammen (slik fjortiser gjør  for å lage kløft) så rynket huden seg på en annen måte enn den hadde gjort før, slik den gjør på voksne damer. NEIIIiiiii tenkte jeg, jeg vil ikke bli gammel NÅ! Ikke som 22 åring!

Men vet dere hva, huden er blitt fin igjen! Jeg kødder ikke, huden på brystkassen og mellom puppene (og huden på puppene også forsåvidt) har fått spensten tilbake! Jeg har også i sommer brukt denne kremen fra Decleor som nattkrem i ansikt og på bryset, og brukt høy solfaktor i solen. Dette er det rareste jeg har vært borti. Huden har fått ungdommen tilbake! Jeg tror også at jeg har fått litt mindre celulitter bakpå lårene. Men stram blir jeg jo ikke, en kropp uten muskler er og forblir en fiskebolle ;-))

Så dere, gi supermat og et renere kosthold en langvarig sjangse, kanskje det kan virke for dere også :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *