Økologisk vegansk proteinpulver

Vil tipse dere om dette proteinpulveret fra iherb! Dere som følger bloggen på facebook vet at jeg spurte dere for litt siden om noen hadde prøvd disse, og nå har jeg også fått testa dem.

Proteinpulveret er økologisk og laget av hamp/hemp. Allergivennlig! Og som de selv skriver; «Each shake is packed with organic raw protein, phytonutrients, and fiber and contain no trans fats, gluten, dairy, or lactose.» Denne kan du bruke både om du er veganer eller ikke-veganer, passer for de fleste!

– Shakene uten melk, egg, gluten, soya og transfett.
– Inneholder lettopptagelig protein, fiber og plantenæring
– 30 g pulver (3 skjeer) gir 12 g protein.

Den fins i tre smaker, jeg har kun prøvd disse to. Favoritten er vanilje. Jeg bruker dem som tilskudd i smoothie og som mellommåltid i farta.  2-3 ss hemppulver+ vann og gjerne en dæsj kokosmelk, da er blodsukkeret tilbake der det skal være :-)

Vanilje kjøpt her.
Superberry kjøpt her.

Hvis du ønsker å bruke rabattkoden min BUH225 blir jeg kjempeglad, den gir deg $5 rabatt på din første bestilling.

I Trondheim hadde vi snø når vi våknet til 1.juni i dag. JADDA!:)))))
God helg til dere alle!

16 thoughts on “Økologisk vegansk proteinpulver

 1. Ikke morro med snø i dag:) men smaker de skikkelig vanilje og jordbær, eller kjenner du smaken fra hemp pulveret? har nemlig vanlig hemp pulver uten annen smak og det er ikke så veldig godt:)
  Ha en kjempe fin helg:)

  • Ikke sant, det er ikke supersnadder uten smak akkurat. Det smaker fortsatt hemp, men bedre. Vaniljen syns jeg var best og hadde «fullest» og mest naturlig smak, den med bær ble litt vassen på en måte (når de er blandet med vann og vann/kokosmelk) og smakte litt kunstig (selv om den ikke er det). Men i smoothie funker begge to like bra :-)

  • På Lovdata står det at cannabisfrø (altså hampfrø) er handelsvare, og mel og proteinpulver er laget av frø, ergo er det lov :-) Slik jeg tolker det ihvertfall. Er du ikke enig? Frøene og det vi bruker til mat har jo ingenting med drugs å gjøre :-)

   • Jo, jeg er veldig enig med deg=) Men det var noen tollmenn av tullinger som mente noe helt annet og jeg fikk aldri hempproteinet. For et styr med tlf osv. Derfor har jeg ikke turt å bestille. Kanskje jeg skal prøve Nutiva sitt… Ha en fin søndag=)

 2. Jeg har dette merket med sjokoladesmak, men synes ikke det var veldig godt, og det smaker ikke sjokolade av det :p
  En skje eller to i smoothie går helt greit da :)

   • Sjokoladesmaken er kjempegod! Hvis man liker sjokolade da ;) Minner veldig om nutrilettshaken i smak synes jeg, som jeg også syntes var god. Bruker sjokoladepulveret sammen med soyamelk og en banan i blenderen, kanskje med litt fryst bringebær og med lecithin, blir sååå godt!

 3. For ein fin blogg å koma over! Eg har cøliaki og diabetes og er alltid på jakt etter gode matoppskrifter. Her blir eg motivert av å vera!

  Eg har ikkje så mykje erfaring med proteinpulver, men veit du om ein kan bli uvel i magen av det? Eg kjøpte proteinpulver frå iHerb for ei tid tilbake og blanda det i pannekaker, vaflar og smoothies, men fekk vondt i magen etterpå. Veit ikkje om det kom av pulveret, men eg får aldri vondt i magen av mat sånn til vanleg. Det var dette: http://www.iherb.com/Garden-of-Life-RAW-Protein-Beyond-Organic-Protein-Formula-22-oz-622-g/22343.

  • Heia! Takk for det Ragnhild, så kjekt å høre!
   Vet ikke hva som gjorde at du reagerte på pannekakene, men kanskje det er noen av ingrediensene i proteinblandingen du kjøpte du ikke tålte, eller kanskje kombinasjonene i den. Så også at den inneholdt chlorella, men hvis du varmebehandlet dem vet jeg ikke om den har samme effekt som når den er rå. Chlorella er jo veldig avgiftende på kroppen, så kanskje du reagerte på det. Hvem vet :-)

 4. Har ikke prøvd disse! Har pleid å bruke proteinpulveret til Rainbow Light. Har vært litt skeptisk til hamp siden det er så mange som sier det smaker ræv ;)

 5. Jeg har prøvd den med sjokolade og syntes rett og slett den smakte fælt. Har ikke prøvd disse, hvordan smaker de? Er det naturlig smak eller litt kunstig? Og kjenner man smaken av hemp? Ha en riktig fin dag Silje:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *