Nytt yogautstyr!

Hva er det iHerb ikke har sier jeg bare! I dag dumpet det to pakkelapper ned i postkassa mi med herrrrlig lilla yogautstyr. For jeg har nemlig begynt på yoga igjen, jippi! :-) Er snart 3 år siden jeg trente det regelmessig, og jeg har hatt lyst å komme i gang med det igjen helt siden i høst. Og for noen uker siden begynte jeg på yogasenter og angrer ikke et sekund! Mye bedre å gå på ordentlig yogasenter enn å gå på yogatimer på treningssenter (gjorde det før). Nå går jeg på timer med fokus på avslapning og strekk, og en litt mer dynamisk en. Og for å si det sånn, det var på tide å begynne å strekke opp tømmerstokk-kroppen og få igang pusten i igjen. Og med tanke på formen min, så går det bra å gå dit sålenge jeg kan gå rett hjem og stupe i seng noen timer etterpå. Så da er jeg fornøyd :-) Også er det kjekt å ha et sted å dra til og føle man har tilhørighet til, ikke bare sitte hjemme hele dagen.

Back to bisniss! Her er tingene som kom i posten:


Klosser/brikker, belte, en sånn meditasjons-balm ting, veske til yogamatten OG en tynn reiseyogamatte.


Yogamatte har jeg fra før også, en fin lyserosa og grå en. Men den er litt stor å ha med på tur. Håper den andre vil egne seg bedre til å skvise ned i en evnt koffert. Den er tynn og «sticky», så hverken matta sklir på gulvet eller du selv sklir på matta. Den kjennes veldig grei ut, men har ikke prøvd den enda.

Hipp hurra, jeg er så glad :-) Morro med pakker.

Trener du yoga?

55 thoughts on “Nytt yogautstyr!

  • Til avlasting og støtte i forskjellige øvelser, og til å holde i/støtte for oss som ikke når ned i bakken i framoverbøy ;-)

 1. Begynte på gravidyoga forrige mandag, første gang jeg trener yoga på senter (med unntak av 3t). Heter MamaYoga og er i sentrum av Oslo. Virker supert! Og ja, enig, godt å være i gang igjen!

 2. Trener ikke yoga, men kunne tenkt meg å begynne. De har ikke det tilbudet på treningssenteret jeg går på. Trener styrke, intervall og kondisjon og har fått inn cm totalt på hele kroppen siden 23.januar :D:D STOLT!

 3. Det har jeg aldri prøvd, har alltid hatt lyst til det… Men det er litt vanskelig å få det til, siden det ikke er tilbud om det her.. Blæh. hehe.

  Tror du yoga-videoer fungerer like bra?

  Lykke til iallefall :-D

  • Njaa tjaa. Personlig syns jeg det er greit å ta et kurs eller gå på yogaklasser for å lære seg basic’en, slik at man ikke gjør feil. Deretter kan man fortsette på egenhånd. Men dette er jo bare min mening, og jeg vet utifra de dvd’ene jeg har selv hadde jeg ikke fått det til hvis jeg kun hadde de å lære fra.

 4. Jeg har bare prøvd én gang ennå, og følte meg som en elefant støpt i sement, hehe. Men det gav mersmak, så må nok prøve et par timer til senere :) Kanskje blir jeg hekta!

 5. av og til skulle man tro du var sponsa av iherb, hehe,. Veit jo at du ikke er det, men du burde vært det, så mye god reklame som de får her ;) ..men elsker iherb sjøl, så skal ikke si noe.. :P

  • Du som bor i Oslo har jo muligheten til å gå på yogasenter istede for treningssenter. Der jeg går er det ingen speil.

 6. digger yoga!

  tror vi har samme yogamatte (den lilla, tynne) forresten. Den er ikke bra. altfor altfor glatt. da gjør jeg heller yoga på gulvet enn at hender og føtter glir ut under meg. kanskje det går ann å behandle den med noe?

 7. Stilig yogasett:-D hvilket senter trener du på? Trodde de bare hadde yoga på treningsenter i Trondheim jeg:p kunne tenkt med å prøve yoga i 40 grader, men tror ikke de har sånt i trondheim :p

 8. Er det den Hugger Mugger Tapas Travel Yoga Mat du har kjøpt? Iflg iherb er vekten 900 g, og det er jo slett ikke galt – nettopp mtp reising. Har alltid lyst til å ta med meg yogamatte på ferie, men min ekstra lange Manduka-matte veier bortimot et tonn. *ler* (Den anbefales forøvrig på det sterkeste hvis man gjør en del yoga – den heter BlackMat PRO. Elsker, elsker, elsker den! Hadde den grå og rosa Nike-matta før, og det er en annen verden! Men den er dyr, da.)

  Ang. det med glatte matter – en del dyrere matter trenger litt tid før den er kjørt inn. Det kan hjelpe å vaske over med en fuktig klut med mild såpe, det skal visst speede opp prosessen.

 9. Åå, nå fikk jeg lyst å ta en yogatime igjen. Det er så synd, for yogatimene går samtidig som alle andre morsomme timer jeg har lyst å dra på. Men jeg tror i alle fall det blir noen yogatimer på meg når jeg skal ut i praksis, for det hjelper så utrolig mye på å løse opp blant annet stiv nakke (noe jeg får veldig lett).
  Yoga er en helt fantastisk treningsform, og jeg digger det; strekke, koble av, løsne opp stivhet i kroppen og følelsen etterpå av å være herlig sliten (og to timer etterpå har jeg så mye energi at jeg ikke får sove, men det er greit).
  Lykke til videre med yogatreningen :)

 10. Yoga er bare best! Gikk selv på yoga i 2 år, før jeg måtte stryke det av timeplanen i høst på grunn av noen endringer i hverdagen. Satser på å komme i gang med litt Yoga hjemme snart da, merker at kroppen min trenger det. Yoga gjør underverker med kropp og sinn! :-)

 11. Jeg gikk på Yoga før på Verftet. Helt blå rom med oransje matter og dempet belysning. DET var virkelig en annen verden, Stemning.

  Håper du blir fornøyd med de nye innkjøpene. God yoga !

 12. I all verden! Yogautstyr på iherb! Jeg trodde egentlig jeg hadde oversikt der nå, men den gang ei! De klossene var smarte, jeg prøvde en øvelse i stad (good morning???) og nådde jo ikke ned i bakken…

  • Ja de er veldig kjekke! Har ikke lært å bruke utstyr til yogaen før jeg begynte på senteret, men det er jo smart! Med klossene så får man lent seg godt frem og støttet seg, uten å måtte henge så veldig.

 13. Yoga er fantastisk for kropp og sjel:) Jeg har den samme nike matta som deg, og den er kjempegod. Jeg går på to ashtanga klasser i uka på Osloyoga, og det er supert. Kan anbefale det til alle som bor i oslo, de tilbyr mange forskjellig klasser.
  Tips til nye glatte matter: en runde i vaksemaskinen på 30-40 greder uten såpe, og bruk det ofte , da blir det sticky så du ikke sklir:)

 14. Jeg skal begynne på yoga til høsten, og jeg gleder meg kjempemye! Tror det er samme yogasenter som du går på, men jeg skal begynne på teenyoga jeg da, siden jeg er 15 :)

 15. Så flink du er som kommer i gang igjen. Jeg skal også komme i gang igjen :) Flytter til Bali for en periode og har funnet ut at det hadde vært spennende og deilig å komme i gang der :)

 16. holdt også litt på med yoga tidligere, men det er godt og vel 2 år siden jeg sluttet. Har lyst å ta det opp igjen, så vi får se. Tror vi har lik matte, den rosa og grå.

  • Var utrolig digg å komme i gang igjen! Var 2-3 å siden jeg hadde trent yoga nå også, er glad jeg begynte igjen :-)

 17. Jag yogar, hemma,funkar utan yogamatta ochså, men vill såklart skaffa än när jag har pengar. =) Lärde mig i början genom böcker, men säger som dig, rekommenderar att gå på ett riktigt yoga-center. har nyligen avslutat en kurs och det var mycket fokus på meditation. Det tycker jag om . Gillar din blogg =) blir alltid sugen på att laga mer raw, keep it up!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.