34 thoughts on “Nyhet! Monster bokmerker!

 1. Hvor er de bare søde! (Kan bedst li når blæksprutternes ben vender udad – så ligner de små baby-sprutter!) De her nye clipsene er så fine!!

 2. Nå er det ingen unnskyldning lengre. Jeg har bøker jeg ønsker å lese – og da trenger man tøft bokmerke. Så nå skal jeg jaggu både få kjøpt og lest!

 3. Åååh, så sinnsykt fine!! Nå MÅ jeg få spart opp noen penger og kjøpe noe i eplabutikken din :D Sikla i flere uker!

 4. Tnå, så fiine! Skikkelig søte :)

  Sv: Jeg får virkelig håpe det! Ja, alle velger jo selv hva de gjør :) Om valget er klokt eller ei, gjenstår bare å se. Det frister ikke akkurat å innta alkohol når man hører om alle som ligger fyllesyke dagen etter. Og det at du i tillegg har erfart en positiv forandring etter at du sluttet, er enda en god grunn til å holde seg unna :D

 5. For en god ide! og alltid like søte monstre:D
  Tenkte på ene venninna mi med en gang, hun elsker å lese og dette må jo være den perfekte gaven^^,

 6. Du legger forresten ikke igjen noe link hos meg? er det noe rart etter du skifta domene eller? så du vet det.

  Jeg har visst kommentert anonymt flere steder idag, blogg.no har visst anfall igjen. Godt du skifta tror jeg!

  Og jeg trenger bokmerke kjenner jeg!! Jeg har et med sånn bevegelig bilde med kattepuser, men hvor er det? Rotehue!! Jeg regner med du kanskje lager flere før jul også? Det er standard at du legger ut nye ting når jeg er på grensa til blakk :/

  Og ja jeg elsker iherb og har sett meg ut mye allerede, tror jeg har 10-12 ting i ønskelista. Synes det er en veldig oversiktlig side etter noe besøk. Er bare disse elendige pengene!! Satser på penger til jul, så da er det lett å handle noe derfra av de. Skal skrive om alt i såfall ;) Iherb trenger den oppmerksomheten det kan få!

 7. Bare hyggelig! Jeg skulle inn og svare og fikk jo ikke klikket på noe, så får du vel sikkert ett og annet treff fra meg og, man vet jo aldri!

 8. Å, jeg skulle kjøpe to, men var ikke flere igjen. Tar du «bestillinger»? De var så fine :)

  • Det gjør jeg! Send meg melding gjennom Eplabutikken, men vær rask, jeg har ikke så mange bokmerker igjen. Skal kjøpe flere.

 9. Så søte!=)

  Kommer du til å lage noen flere magneter?
  Jeg har en monster-magnet på kjøleskapet som ønsker seg venner skjønner du.. ;)

  • Jepp, det kommer! Driver og laget magneter i julegaver til venner også, men holder på å lage opp som skal komme i butikken snart. Satser på neste uke! :-)

 10. Oi så utrolig søte! Den rosa og lilla var min favoritt. Så den dessverre forsent til å fange den! Håper du lager mange flere så jeg også kan få et monsterbokmerke i den lille monstersamlingen min :D

  • Flere kommer, faktisk noen få senere i dag! Men har nesten brukt opp bokmerkene jeg kjøpte, venter på flere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *