Nye sko

Det er så herlig, de dagene man føler at våren faktisk snart er på vei, og man kan ta på småsko og gå på grusete asfalt istede for is og slaps. Så i dag tok jeg på meg mine nye kilehælsko og gikk på Lush og kjøpte nye såpestykker. Digg.


De er fra økonomisko, og er laget av tekstil, itjnå’ skinn.

Inafina skrev nettopp om de nye valentine-produktene til Lush, og da måtte jeg jo gå innom og snuse på.
Disse tre såpestykkene med hjem:
Honey I washed the kids, honningsåpe, lukter dritdigg! (samme lukt som den flytende «Its raining men»)
Love Birds (valentine-såpe), lukter vanilje og jasmin, nam nam.
Summer pudding, med hele kirsebær inni! Lukter kirsebær-tuttifruttityggis.
– en liten prøve på Sexy peel. Lukter sitron.

Fra Lush pleier jeg alltid å kjøpe ting i fast form og de ferske ansiktsmaskene deres, for de inneholder ikke parabener. Det gjør desverre de flytende såpene og kremene deres, og det er litt kjipt. Men når de også har produkter uten, så går det fint! Elsker Lush fordi de er dyrevennlige OG har produkter som lukter suuupergodt. De ansatte er også alltid hyggelige og blide.

Håper dere også har hatt en fin dag! :-) Det har jeg, selv om jeg sover bort halvparten av den. Mye søvn for tiden.

47 thoughts on “Nye sko

 1. Fiiine sko! :D Har aldri kjøpt noe på Lush, men satser på å ta meg en tur dit i april. Skal til Trondheim 7.-10. april, kanskje vi kan treffes? :D

 2. hei, nylig begynt å lese bloggen din. synes du har veldig mange interassante oppskrifter på supermat. men finnes det butikker som selger supermat ingrediser. slik som yacon pulver, osv? :-)
  grattis med nye sko forresten.

  • Jeg linker til iHerb overalt på bloggen føler jeg, så se etter linker i innleggene mine ;-) iherb.com. Og bruk gjerne rabattkoden min BUH når du handler der første gang, den gir deg $5 i avslag på bestillingen din.

 3. Fiiiine sko! Gleder meg masse til våren kommer. Akkurat nå er jeg veldig vinterlei, men det blir nok bedre når jeg får gått noen skiturer :) Og Lush har mye herlig!

  • 500. De er ikke i sånn super kvalitet, så bildene lyver litt tror jeg, hehe. De ser mer billig enn dyre ut. Men shit au.

 4. Så herlig med bar asfalt og nye fine fine sko. Her er det bare speil is. Er det ikke vanskelig å gå med kilehæler eller er det bare noe jeg inbiller meg?

 5. Å, så herlig, får vårfølelse bare av å lese dette innlegget jeg:)Våren er min absolutte favoritt-årstid.

  Apropos såper og «sunne» kroppsprodukter, kan jeg tipse om «Hugo Naturals», som er super-sunne kroppsprodukter som de har inne på iherb: http://www.iherb.com/Search?kw=hugo+naturals

  Og denne dama mener at de er litt i samme kategori som Lush: http://www.youtube.com/watch?v=3mbZGIcmLuQ

  Selv har jeg ikke prøvd såpestykkene, bare de flytende produktene. Men de er i hvert fall kjempegode. Like sunne som Green people, men under halve prisen:)

 6. Jeg elsker lush, man blir helt hekta.
  Vil anbefale «Porridge»-såpen. Den lukter julaften og bursdag på én gang, svært avhengighetsskapende. :)

 7. Jaa jeg elsker at det nå er mer asfalt enn is i gatene =) Lush har deilige produkter og disse bitene så delikate ut!

  • Kult! Ja chia har jeg brukt en god stund nå, og har laget litt forskjellige grøter. Greier ikke spise chia som kos jeg da, må bare helle det neppå og få det unna, hehe.

  • Ja det skjønner jeg godt! Vi har mildvær og en del regn nå for tiden, så både is og snø er på vei bort. Men det kommer nok mer snø vil jeg tro.

  • Kjenner til den altså, er så si INGEN sko med litt hæl på som passer foten min heller. De er ikke heeelt fullklaff disse heller, men så godt som.

 8. Har blitt så hekta på såpene fra Lush, etter jeg oppdaga den butikken. Men kommmer nok ikke til å kjøpe mer i boks før de fjerner parabenene i de….

  Pæne sko! Kjøpt meg kilehælsko selv. Lurt, for jeg er ikke flink til å gå med vanlige høye hæler…

  • Det ble mye tekst på en gang for et susete hode i dag så fikk ikke lest alt. Kan jo bare si at honningen jeg bruker en sjelden gang, organic raw manuka honning, er jo øko, det samme med bipollenet. Så jeg vet ikke, men liker å tro at det gjør ting litt bedre, både for produktet og biene.

   • Skjønner at det er mye å sette seg inn i. Men det er verdt å gjøre det en gang man orker. Visste du at bier kommuniserer om til blomster gjennom å «danse» for hverandre?

    Tenkte mer på honningen som brukes i lush-produktene :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.