Nye kattunger!

Akkurat nå har vi 3 kattunger på besøk fra Dyrebeskyttelsen i Trondheim. Det er så gøy! Vi hadde en til her i starten av uka også, men han fikk seg ny familie allerede etter to dager :-) Det var den røde kjekkasen Hotty.


En skikkelig kul og herlig liten guttekatt!


Så kom Ferry i hus, og dette bildet oppsummerer greit deres ene dag sammen. Lekeslossing fra morgen til kveld.


Og her er Ferry! Som i ferge, han ble nemlig funnet ved et fergeleie. Han er en liten gutt på 9-10 uker. Rolig og forsiktig, men ikke redd. Supersosial, godt humør, og veldig interessert i alt som foregår. Koser meg veldig sammen med han!


Og etter 2 dager med Ferry i hus fikk han to stesøsken på besøk, her ser dere jentepusen Ophelia.


Og Opium, guttepusen som vi bare kaller Opi. Ser dere at han ligner på Hydralica?


Han har svarte poteputer og hvite sokker, fin!


Herlige kattunger, jeg STORKOSER meg!
Flere bilder kommer. Håper dere leserne har det bra :-)

30 thoughts on “Nye kattunger!

 1. Så utrolig herlige!!! Skulle bodd i Trondheim, da ville jeg adoptert en av de sorte med en gang! Prikklike min kjære Nussi som døde i vår <3

 2. For noen skjønnheter. Ophelia var definitivt finest med sitt skarpe blikk :)

 3. Åå, SMELT! Så nydelige kattunger. Blir forelsket her jeg sitter. Det er noe helt spesielt med katter i den alderen. Misforstå meg rett, jeg elsker katter uansett alder, men…Ja, se den vakre øynene <3 Skjønner du blir glad i dem!

  Kan jeg forresten spørre om du vet om kelpnudlene som selges på iherb er veganske/vegetariske? Og har du eventulet prøvd de?

  Ha en fin helg! Stor klem :)

  • Ja jeg mener de skal være veganske ja :-) Har ikke smakt kelpnudlene, men har smakt den som heter «angel hair», den smaker….. helt ok. hehe. Og enig, kattunger er HERLIG!

 4. Åååh, hadde det ikke vært for sambo(som sier blankt nei) så hadde vi også vært fosterhjem. Synes det er utrolig flott at du stiller opp så mye som du gjør:)

 5. Hei

  Jeg var tilfeldig innom bloggen din over skuldren til en venninne av meg, da jeg fikk se at du også er midlertidig hjem hos Dyrebeskyttelsen, jeg kjente igjen Hotty, han var på Brakka da jeg var innom :) Søt pus.

 6. PUSER!! Sier meg enig med personen lenger opp; blir aldri lei av puseinnlegg (men det vet du kanskje, hihi). De er så søte at det gjør vondt i hjerterota. Heldige pusene som har fått komme til deg ;D

  *smelt*

 7. Hei! :-)
  Det ser ut til at kattene har det veldig fint hos deg, Silje! Hvor lenge pleier du i snitt å passe på kattene? For du er vel et «krisehjem», som kattene er midlertidig hos før de får seg en ny eier, om jeg har fortstått det rett? Bør man ha utemuligheter for å kunne være krisehjem?

  • Ja det stemmer, fosterhjem/krisehjem/midlertidig hjem er forskjellige ord for samme ting. Vi har katter i snitt kansje 1-3 mnd. Det korteste er 1-2 dager, og det lengste har vært 6 mnd. Det er ikke noe fasit på det. Som krisehjem skal kattene være inne, så utemuligheter trengs ikke. Skal du derimot adoptere må du har utemuligheter.

 8. Idag har jeg sendt mail til huseiern for å høre om jeg kan ha katt! Da blir det dyrebeskyttelsen og midlertidig kattehjem neste! :-D

 9. Men, hvor mye kan kattene være alene hjemme? Skjønner jo at det kommer an på katten, men jeg må jo på jobb innimellom, hehe :) Kryssser fingrene jeg å, supert å gjøre no sånt når å få seg katt på «årntli» passer litt dårlig i en leieleilighet på Møllenberg ;)

 10. Å, katter eeer så søte! <3 Hadde vært så koselig å vært "fosterhjem" for slike søte små, men tror kanskje ikke de to jeg har hadde blitt så glad da. :-P

 11. Dette var tidenes smeltpost!<3 Skjønne katter alle tre, spesielt Ferry. Tenkt at det kan være så mye liv i så små skapninger<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *