Nye katter på besøk

Sandy blogg 2

Det er en stund siden vi har hatt nye katter på besøk nå, og nå har vi så smått begynt igjen, gøy! Vi hadde Sandy her i forrige uke, hun er utrolig søt. Skikkelig liten kosegris som har en spesiell særegenhet, hun har nemlig bare noen få cm igjen av halen sin. Hva som har skjedd vet vi ikke, halen var slik når hun ble tatt inn av Dyrebeskyttelsen for et års tid siden. Nå er hun på brakka igjen for å prøve seg der. Hennes fremtidige eier vil få seg en skikkelig sofakoser og snill kattefrøken. Se Sandy og de andre kattene vi har på brakka nå for tiden her.

Sandy blogg

Lerka blogg 2

Mandag kom lille Lerka på besøk, hun er også ei skikkelig godjente. Prater, koser og stryker seg inntil deg. Nå venter vi på at hun skal bli venn med Herodes, hun syns nemlig at Herodes’ gjestfrihet og vennlige tilnærming blir litt i meste laget. Forstå det den som kan si. Det er ikke uvanlig at det kan ta litt tid før katter blir venner når de settes sammen på denne måten, så det går seg nok til etterhvert.

Hun var mager, sliten og skitten når hun ble tatt inn. Men på kort tid blomstrer hun, har lagt på seg, og fått finere pels. Kosete og snill har hun vært hele tiden. De som blir å adoptere Lerka kan forvente seg mye prat, kos og vennlighet.

Lerka blogg

Herodes blogg

Også har vi verdens snilleste og beste katt, Herodesen vår, som må bære over med disse kvinnfolka ;-)

Har du anledning til å være fosterhjem nå i påsken må du ta kontakt med Dyrebeskyttelsen, FOD, eller hva det er som er nær der du bor. I alle ferier er behovet ekstra stort for fosterhjem, all hjelp settes stor pris på av dyrene. Informasjon om å være fosterhjem her.

Ønsker dere en kjempeflott dag! I Trondheim snør det til tross for at jeg har bestilt sol.

7 thoughts on “Nye katter på besøk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *