Ny pus i hus: Nina!

Hun har fått navnet Nina, men vi kaller henne Pusepus. Det er ikke så mye vi ser av henne enda, hun er fryktelig redd stakkars.  I hele går kveld lå hun med nesa langt nedi putene og turte ikke kikke opp. Hun trenger litt tid på seg, men har gjort framskritt allerede i dag da hun spiste fra hånda mi. Så der ligger jeg da på badgulvet og prater, koser, mater henne og sier at alt skal gå bra, mens hun bare ligger der under benken. Veldig enveis-kommunikasjon enda, men det blir etterhvert ;-) Hun er ikke aggressiv, bare veldig forvirret og forkommen. Når hun kommer til sin rett vil hun bli veldig snill og god.

Ja, og hvis det skulle være noen nye lesere her, så er jeg og teg krisehjem for katter hos Dyrebeskyttelsen.

54 thoughts on “Ny pus i hus: Nina!

 1. Fine, lille pusen! <3 Hun kommer nok ut av skallet sitt etter hvert, skal du se. Det må hun jo bare, med så fine fosterforeldre som deg og Teg. :)

 2. Så fin :) Gleder meg til å høre mer om Nina! Men si meg, er det katter som eiere ikke vil ha/behandler dårlig eller som de finner ute på gata?

  • Katter som blir funnet ute/er observert ute over tid, dyrevernsaker osv ja. De tar ikke inn dyr som eierne ikke vil ha lenger pga «allergi» eller ferietur eller slike ting. De har ikke kapasitet til det desverre.

 3. Jeg blir så glad når jeg ser dere får en ny pus :) Det er en kjempefin ting å gjøre, om noen år får du Nobels Snillpris! Nina får det helt sikkert kjempefint hos dere :)

 4. Nåmmin, stakkar liten :( Skjærer i hjerterota når de er så sky og forkomne… Enda godt det bare blir bedre heretter! :D

 5. Så utrolig søt, hun er heldig som får komme til dere :)

  Forresten, jeg vet ikke om du har fått med deg om «verdens største ernæringsdebatt» som skal foregå denne uken. Det er gratis og online, og mange ledende ernæringseksperter som har veldig mange forskjellige synspunkter skal diskutere to og to. Kan bli interessant og se om de kan bli enige om noe.. Anyway, jeg har ingen blogg og tenkte det var interessant for folk å vite om det, så hvis du synes det er interesaant så kan du jo poste det på bloggen din :) Uansett, her er linken; http://www.renegadehealth.com/ghd/blog/instructions/#commentlinks

  Ha en strålende helg!! :)

  • På engelsk blir det nok litt heavy å få med seg for min del, men kan jo være det kan være enklere for andre :-)

 6. Bor i England, så tenkte ikke på det i det hele tatt. Vel, du får se selv hva du gjør med det da. Interessant blir det iallfall :)

 7. Så fiiiin pus dere har fått i hus!
  Nykastrert og i nytt hus, det er ikke rart hun er litt sky. Dere får blunke masse til henne – tillitsskapende for henne =)

  Selv kom aldri vår siste fosterhjemspus ut av døra igjen – en fin liten julegave til oss selv ;) Så nå har vi et herlig krapyl av en kattunge som herjer med de to eldste frøknene våre. Herlig =)

  Ha en superduper lørdagskveld =)

  • Blunke, det skal jeg huske på. Og så koselig dere kunne ha fosterkatten deres! Skulle SÅ gjerne hatt Rastus jeg også.
   Ha en fin fin kveld du også!

 8. Kjempeflott at du tar deg av henne! Det er SÅ utrolig synd med katter som ikke har blitt tatt vare på! :( Håper det går bra med henne, at hun blir trygg og vil få det godt! :) Lykke til videre!! :) :)

 9. daaakar pusen, hun litt mye for henne akkurat nå da vettu. Kommer seg nok når hun blir mer kjent og tør å utforske litt :)

 10. Jeg ville bare takke igjen for oppskriften på epledrikken. Den ble en skikkelig hit på fredag! :D

  • Hurra! kjempebra! Ja den er veldig god altså, skal bruke den igjen jeg også. Hadde den både på julaften og nyttårsaften.

 11. Aaw for en søt liten pus! så fin gest av deg å være fostermamma. Hvis du har lyst å passe vofsen min også, må du bare si i fra (hihi) ^^

 12. Du og det du skriver på bloggen din inspirerer meg så utrolig mye, det med at du er vegetarianer (er jeg også). Det at du driver med katter og hjelper dem (er utrolig interessert i å drive med sånn, men har hverken plass,mulighet eller har nok informasjon om det), Det at du ikke drikker alkohol, jeg har så utrolig lyst til å la være å drikke på mange av festene, men er rett og slett ikke sterk nok til å på en måte ta i mot dritten folk kommer med om jeg ikke drikker, fordi da føler jeg at jeg ikke hører til på festen om jeg ikke drikker.. skjønner ?.

  Er fast leser, og kommer til å fortsette å lese bloggen din, så stå på :) !

  • Tusentakk for utrolig fin og hyggelig kommentar! :-) Kjipt du opplever det sånn på fester, kjipe folk altså! De fleste tenker ikke over at jeg ikke drikker tror jeg, for når jeg er på fest gjør jeg mitt beste for å være i festhumør, og hvis jeg er i form blir jeg nesten «full» jeg også utover kvelden. Stemning smitter!

 13. Stakkars pusen! Blir nok bedre etterhvert. :)

  Svar: Takk, er veldig fornøyd med skrifta. Men plasseringa er fortsatt litt uvant. :)

  Ja, det er pengene det står i. Jeg har planer om iallefall en til i år, men har planer om flere. Hva skal du ta?

 14. Vakre pusen!! ;) Hun kommer seg nok raskt hos dere tenker jeg!

  SV: Jaaa, morsomt med Valentine-stæsj på Bakery Story ;D

 15. //Ja det åpner seg en helt annen verden med 50mm :) Elsker at den er så lys og at det er så lett og få bakgrunn ute av fokus. Blir liksom renere bilder med fokus på det en faktisk prøver og ta bilde av!

 16. Du er ynglingsbloggeren min! <3
  Det du står for, det du gjør, det du spiser, hvordan du framstår… ja,alt, alt er en inspirajon for meg, får en kjempe varm følelse av å lese bloggen din!

  Etter å ha lest bloggen din en stund, fant jeg ut at jeg har utrolig mye å igjen lære, ikke bare om mat, men også av meg selv. Leste om metoden du har brukt for å fjerne vonde følelser. Noe jeg vil begynne med, det er så fint at du deler så mye av deg selv! :-)
  Jeg vil og skal bli vegetarianer, og er glad jeg har funnet masse fin informasjon på bloggen din, om mat, B12 osv.osv.. Så den er veldig lærerik også:-)

  Fryktelig vanskelig å skulle beskrive hva jeg elsker med denne bloggen! Den gir så mye til lesere syns jeg, ihvertfall meg,

  Bloggen din har påvirket meg på det mest positivet, og er med på utvikle meg som person, kanskje mye ubevisst også :-D

  Du er utrolig flink til å skrive innlegg, og du er fantastisk til å ta bilder.

  Jeg er veldig interessert i de temaene du skriver om, men det er du som skriver det, da blir det jo 100ganger bedre!

  Tusen takk for at du blogger! Jeg setter så mye pris på det.

 17. Hei! :)

  En flott blogg med masse deilig RAWfood! Nå sitter jeg også med mine førsteinnkjøpte RAWfoodprodukter.. Jeg har skrevet av noen smoothieoppskrifter fra deg, og vil gjerne si tusen takk for det! :)

  Hilen Viola :)

 18. Det er så herlig å lese om kattene! Du er kjempeflink til å ta bilder, og jeg blir helt øm om hjertet når det gjelder katter. Flotte dyr! Skulle gjerne hatt en selv, men samboer liker ikke katter. Sukk… Keep up the good work, både med mat og kattepuser :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.