Ny pus i hus: Molly M

Hun er så liten og søt, og har såå myk pels! Hun kom til oss nå nettopp, og er nysterilisert og sover på badgulvet enda. Gleder meg til hun begynner å våkne og kvikne til! Er spent på hvordan hun er og evnt hvor hyper hun blir. Hun er jo bare lita vetu, 8-10 mnd. Ny oppdatering kommer etterhvert :-)

Du kan se Molly, Rastus, og de andre kattene som Dyrebeskyttelsen har enten på Brakka eller i krisehjem på nettsiden deres her.

63 thoughts on “Ny pus i hus: Molly M

 1. Åhh, skulle virkelig ønske jeg og Henrik kunne gjort noe sånt, men får ikke ha dyr her vi bor nå :( Dere er virkelig gode mennesker :)

 2. ååå, så søt. har lyst til å være krisehjem vi også, men er litt usikker pga at vi ikke bor her om sommeren. Er det mulig å lage en deal med Dyrebeskyttelsen på det tror du?

 3. Så søt! Kattunger er moro:) Den ene katten vår trodde hun var en hund helt til hun var nesten 2 år. Vi kunne leke apport med henne, kastet en ball papir, hun hentet den og la den i fanget vårt:D Kan ha vært fordi hun kjedet seg da, vi bodde midt i sentrum så hun var innekatt de to årene før vi flyttet:)

 4. Heldige Molly som får være hos dere en stund! :D Er spent på å høre mer om hvordan det er å ha henne! (Ser søøøt ut!)

 5. ååå.. så nydeligkjempenussesøtepus!!

  Endelig har kjæresten min gitt grønt signal til å være krisehjem for DOOA :-D (Etter å ha blitt spurt jevnlig de to årene vi har bodd sammen :-P)
  Åhh(!)som jeg gleder meg :-D

 6. Så søt dopa-Molly var da! :D Tipper hun er enda søtere når hun er «edru» igjen ^^

  Jeg vet jeg har sagt det før, men det er så utrolig bra at du blogger om å være krisehjem! Jeg kjenner selv at jeg også har lyst til å ha det når jeg etterhvert flytter «hjemmefra», selv omd et selvsagt også må stå litt på kjæresten min :P Han har etterhvert skjønt at han ikke kan prøve å nekte meg å få oss hund… xD

  • Haha, ja da har han vel ikke noe han skulle sagt.
   Ja det er koslig å blogge om kattene, og kjekt å kunne spre ordet om det slik at dyrebeskyttelsen og adopsjon av dyr kan være noe som folk vet om, og kanskje enda mer aktivt vil bruke.

  • Ja det er sånn det blir, nye kommer, man blir forelsket, man må skilles, og nye kommer igjen. Tror man lærer seg å takle det bedre etterhvert.

 7. Aaw, man har liksom bare lyst til å klemme dem, sånne små dunkatter. <3 Jeg smelter HELT jeg, når jeg ser sånne. Søt liten pus det der : D

 8. Herre min! Dette bringer tilbake minner fra da vi hadde katter som var nysteriliserte/kastrerte! Kan hende det bare var kattene våre, men når de våknet litt til etter opperasjonen sjanglet de rundt i huset og ga oss drepende blikk om vi i det hele tatt TENKTE på å hjelpe dem <3 haha søte. Nå i helgen er jeg med lillepusen til søsteren min, det er litt fint. Særlig siden de ikke tillater dyr i studentboligen min i Oslo..

  • Ja det er veldig fint å kunne låne en pus i ny og ne når man ikke kan ha katter selv :-) Hun her var ikke grinete når hun våknet, hun var veldig kontaktsøkende og nyskjerrig faktisk. Virker ikke som hun er en gretten type, hun later til å ha godt humør. Kjekt!

 9. Kjempefin! Gratulerer med ny pus, hun får det nok kjempefint hos dere den tiden hun kommer til å være der. Så flott at dere kan hjelpe mange katter på denne måten! :)

 10. Fin Molly!! Åh, jeg har lyst på enda en pus :-D Kan ikke fordi en av de vi har er så syk :-( Hun er Dyrebeskyttelsekatt og såååå god! Nå har jeg kjøpt juliennekutter og kikertmel!! Blir spennende å prøve! Hver for seg, ja… Gøy å prøve nye ting! Håper du koser deg med lørdag!!

  • Så herlig dere at DB katt fra før :-) Og grattis med juliennekutter og kikertmel! Jeg har nettopp spist squashgetti (arti ord) med guacamole, hamp olje og hampfrø på. Nam nam! Ha en flott lørdagskveld du også!

 11. Hei Silje!
  Jeg fant siden din og har falt pladask for deg og ditt:-) Jeg er 20 år eldre enn deg men lurer på hvor i verden jeg ville vært om jeg var så reflektert og grundig som deg når jeg var 23. Det er min søken etter mer kunnskap om rawfood og superfood på nettet som førte meg til deg, og her skal jeg fortsette å følge med. Godt det finnes mennesker som deg som både tar vare på dyr som lider og seg selv.

  • Heia! Du så hyggelig da! :-) Og kult du er interessert i raw food og supermat, det er helt topp!
   Ha en flott lørdagskveld!

  • Hei Eli. Deler din begeistring for Silje. Hun er et fantastisk vesen, og så er alder egentlig likegyldig. Jeg er hele 29 år eldre enn Silje, men er en kjempefan pga hennes store livsklokskap og interesse for det sunne og gode i livet. Fascinasjonen tror jeg også skyldes at jeg selv er ung i vesen – igjen, alder har ingenting å si, men deilig med en vakker kvinne som Silje, som kan uttrykke det vi andre også står for.
   Takk Silje for din skjønne blogg!! ♥

 12. Hva må til for å bli krisehjem for kattepuser? Kunne godt tenkt meg å ha katt når jeg flytter hjemmefra, men av praktiske årsaker er det jo vanskelig å ha, med tanke på at man er hjem på ferie eller flytter litt iløpet av de første årene. Men om man er krisehjem har man kattene bare en periode, eller? Hadde vært så flott å kunne gjort noe slikt om det er lov å ha dyr der jeg blir boende da, såklart!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.