Ny liten grønnsaks-dings!

Check out my new baby! En liten miniversjon av en spiralslizer! Noen husker kanskje at jeg skrev at jeg ønsket meg en sånn spiralslizer (les her) for en stund siden, og nå har jeg fått det! Bare at denne var billig og liten :-) Denne lille dingsen lager nemlig grønnsakspagetti like enkelt som man bruker en potetskreller. For det er jo på en måte det den er, en potetskreller med tenner som lager strimlene. Kjempekjekk! Kjøpt på Kitch’n til 129 kr.

Så middagen min i går ble spagetti av squash og gulrot, med sitron, hampolje, litt salt, cumin og pepper på + hjemmelaget guacamole (1 avokado, salt, pepper, cumin, sitronsaft, chilipulver). NAM!

Her ser dere strimlene. Tynne, jevne og fine! De blir så bra at man kan snurre de på gaffelen som ekte spagetti!

35 thoughts on “Ny liten grønnsaks-dings!

 1. Warning!
  skrelte av meg deler av fingen med ein sånn! uææ. så ver forsiktig!
  lige bloggen din forresten :)

 2. Så kul! Men når du lager grønnsakspaghetti, koker du strimlene myke eller spiser du dem rå?

 3. Neimen så genialt! Det er den som ligger på solsiden, sant? Var det ikke med håndtak på den, eller er det bare jeg som ser feil på bildet?
  Da syns jeg du må legge ut flere oppskrifter der du bruker den :D

 4. Har du noe matpakketips? Jeg begynner å bli lei av kjedelige matpakker, vil ha noe mer spennende :)

 5. Jeg må virkelig si at jeg beundrer deg på mange måter. Du virker ut til å være en veldig viljesterk jente som gjør det veldig mange glemmer å gjøre – sette pris på seg selv og ta vare på helsa. Jeg har lyst til å komme med et ønske om et innlegg så hvis det plutselig frister for deg å skrive om det så blir jeg veldig glad. Du skriver mye om kostholdet ditt, men jeg skulle gjerne ønsket å lese mer om hvordan du klarer å holde det dag etter dag. Litt om bakgrunnen på en måte. Hvordan kan jeg som har dårlig viljestyrke klare å utvikle et sånt kosthold? Før du begynte med det, leste du mye om slikt først eller bare hoppet du rett i det? Er det fordi du har en interesse om mat og slikt som gjør at du klarer å gjennomføre det så bra som du gjør? Ja, rett og slett mer om hvordan det er å gjøre det om til en hverdagslig greie!

  • Ja, for jeg vil ha leserne inn hit og ikke på den gamle bloggen. :-) Og hehe, nå må jeg skuffe deg, men jeg husker ikke hva jeg betalte, men det kommer opp når du putter ting i handlekurven tror jeg.

 6. Da skal jeg heller kjøpe meg en sånn en! For den ble altfor stor og uhåndterbar den jeg fant på loppisen, om du husker. Hvis ikke du vil ha den, så går den tilbake på loppisen..

 7. Haha, kjøpte meg akkurat en slik forrige uke etter å ha lest om «spaghettien» din ;P

  Forresten så fungerer squash i skiver veldig godt som erstatter for pastaplatene i Lasagne.

  • Ja det vet er er vanlig i raw food lasagne også, men ikke prøvd noen av delene selv. :-) Haha, arti sammentreff med grønnsaksdingsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *