Ny favorittparfyme – Mango Coconut!

Har fått meg en ny parfymefavoritt for våren og sommeren! Ååååh den lukter SÅ godt! Snopete, søtt og tropisk. Den er ganske sterk, så en sprut holder lenge! Det som er med denne er at den ikke er laget med alkohol, men noe annet som kalles Belsol. Googla det men fant ikke noe om det, men satser på det er bra saker.  Botanical fragrance, det betyr jo at det er planteingredienser. Botanisk betyr jo planter. Så da kan man kanskje ha på seg denne i sola uten å bekymre seg for skjolder? Noen som kan noe om slikt?

Og der gjetter aaaaldri hvor den er kjøpt, haha (kjøpt her)! Rabattkoden min for førsteganskunder er BUH225.

 

43 thoughts on “Ny favorittparfyme – Mango Coconut!

 1. Mmm, må prøves antar jeg:) Denne havner nok i neste bestilling fra IHerb, da jeg leter etter en «bedre» parfyme.

  God helg!

 2. Åh, den fikk jeg lyst på! Har lenge vært på utkikk etter snille parfymer, men har ikke funnet noe i butikkene :/ Forresten så har jeg anbefalt bloggen din i mitt siste innlegg, sånn hvis du har lyst til å titte :))

  • Ja når man liker lukter som folk flest syns er kvalmende så er den midt i blinken! :-D Men det har dere vel fått med dere nå dere som leser bloggen, at jeg liker sånne typer lukter ;-))

 3. Kokos lukter så godt <3 Så bra at du postet dette innlegget. Vil nemlig bytte parfyme, min er fyfy! RØD liste. Forresten, herremin så raskt de sender varene fra iherb. Oh, yes! Jeg gleder meg til varene er her :-D

  • Ja det går unna nå for tiden :-) Det som vanligvis gjør at det tar tid er at det stopper opp på tollen i oslo.

 4. Mmm, må virkelig kjøpe meg en sånn «sunn» snopluktende parfyme fra iHerb. Er litt lei av å lukte som noe man lett får tak i, hvis du skjønner.

  Men er ikke belsol en alkohol? Siden den slutter på -ol, liksom? :)

 5. Ah, Silje! Elsker bloggen din. Har fulgt den i all hemmelighet i et par måneder nå. Blir så imponert av maten du lager, og de søte monstrene, da! Tror jeg må prøve å lage noen av oppskriftene dine snart!

  Ha en fin søndag :)

 6. Nesten slik at jeg har lyst å komme på besøk å lukte på den! Leter etter en ny favoritt parfyme ettersom min nåværende parfyme snart er tom og jeg ikke kan kjøpe inn av den igjen siden de tester på dyr!

 7. Regner med den er helt naturlig:). Har ikke brukt parfyme på 10 år reagerer sinnsykt på sterke lukter. Men denne så utrolig god ut, må kanskje teste:)

 8. Låter som en god doft! Idag var jag på Eat, ekoaffär i Stockholm, har du varit på Etikken? Jag måste gå dit nästa gång jag är i Trondheim.

  • Etikken er fin! Prøver å handle der så mye som mulig, viktig å støtte opp om sånne foretak! Så stikk dit neste gang, det er jo ikke så langt å gå heller :-)

 9. en av damene på glasmagasinet (hun som har jobbet der så lenge jeg kan huske) har sagt at skjolder kommer av bergamott, en type sitrusfrukt som ofte brukes i parfymer. En annen dame på steen og strøm sa at hun ikke hadde hørt noe om det, men hun sa at alkohol ikke lager flekker på huden, slik mange påstår.
  Et tips mot skjolder kan jo uansett være å unngå å bruke parfyme på huden når man skal ut i solen. Ha heller parfymen i hårfestet i nakken!

 10. Dette er en duft jeg har letet lenge etter, så jeg måtte selfølgelig bestille meg en selv :) Takk for tipset!

 11. Det betyr at det er en sommer parfyme og at du ikke får skjolder, men anbefaler ikke å ha det på kvelden ettersom det er mye insekter som tiltrekkes av det!

 12. Lukter den mest kokos? Og kan jeg bruke denne parfymen, kokosskrubb, kokosbodybutter og fortsatt tørre å gå ut blant folk? :P

  • Den lukter mest tropisk egenetlig, ikke mest kokos. Og jeg tror du bør velge enten bodybutter eller parfymen ja ;-))

 13. I dag fikk jeg denne parfymen i posten, og den lukter SÅ godt, skikkelig godis og sommer i herlig blanding!:) Har knapt brukt parfyme de siste par årene, så nå gleder jeg meg til å lukte godt igjen!;)

  Har lyst til å prøve de andre parfymene i samme serien etterhvert også, har du prøvd noen av dem?

  Men først skal jeg lukte tropisk en lang stund, hehe, tror ikke det er så mange av oss som går rundt og lukter akkurat denne!;) Moro med en sunn (må vel være det?) og velduftende (og relativt billig) parfyme som ikke alle andre har. Så tusen takk for tipset!:)

  • Nei har ikke prøvd flere ting fra merket annet enn parfymen, men har litt lyst :-) Og du, bare hyggelig! Bra du likte den!

 14. Jeg ble så lykkelig av denne duften! Jeg fikk den idag og sprayet den på umiddelbart og er enda i lykkerus over hvor godt den lukter, perfekt blanding av mango og kokos(kanskje mest mango)!:D

 15. i dag har jeg gjort min første bestilling på iherb via koden din, spennende:) og alt som slutter på OL er som regel en sammenheng med alkohol:P men alkohol er ikke farlig så lenge du ikke bruker den i solen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.