Ny favoritt fra iHerb: Raw Proteinpulver

Et merke jeg er veldig fornøyd med på iHerb.com er Navitas Naturals. Navitas Naturals sin hjemmeside her.

Disse produktene har jeg fra før:


Palmesukker (til baking, på grøt etc. Karamellsmak, ser ut som brunt sukker. Gir ikke blodsukkerhopp)


Chiafrø (omega 3 og godt for mage/tarm/fordøyelse. Jeg bruker 1 ts i smoothie)


Raw kakaopulver (til sjokolade, logisk nok, eller kakao, eller hva du vil bruke det til :) )


Raw kakaonibs (NAM! Superdigg i sjokolade, og gir god smak til smoothie, men er altfor mørke/sterke til å spise alene)


Raw kakaosmør (brukes i sjokolade)


Lucuma-pulver (I smoothie og sjokolade til søtning/smak, hovedingrediens i Bipollenfugde)


Og det siste jeg har kjøpt i dette merket er altså proteinpulver. Raw proteinpulver av hamp. Lett for kroppen å ta opp, fullverdig protein, masse sunt fett som er perfekt balansert mellom omega 3 og 6, mild nøtteaktig smak som passer både i fruktsmoothie og mine mer salat og grønnsaksbaserte smoothier. Bruker jeg 1 toppet ts i smoothien holder jeg meg mett vanvittig lenge! Jeg ble helt overrasket over hvor lenge jeg holdt meg mett. Så jeg er overbevist, dette er et supert produkt jeg skal fortsette å kjøpe.

Jeg har linket alle produktene.

Og pssst!

Litt praktisk infor når du handler på iHerb: Bestiller du for under 200 kr betaler du ikke toll/avgifter. Pakken er fra usa. Veier pakken din 1360 g eller mindre kan du velge billigste fraktalternativ som koster ca 26 kr, men den er uten sporing og du får ikke pengene tilbake hvis den skulle forsvinne i posten. Veier pakken mer enn 1360 g må du velge et av de to andre alternativene, feks DHL (ikke prøvd selv), de koster litt mer.


Har du erfaringer med Navitas Naturals?
Har du tips til andre gode merker?

:*

6 thoughts on “Ny favoritt fra iHerb: Raw Proteinpulver

  1. Har begynt å lage min egen super-gode «proteinshake»: bland hemp-proteinpulver, rismelk, carob/kakaopulver og søtning (jeg bruker flytende stevia)i shakeren/blender og nyt en supergod og sunn proteindrikk:) Kan sikkert ha i andre ingredienser også, (f.eks. camu-camu eller acai-pulver)for å få enda mer vitaminer og næring:)

    • hemp protein ja! Det hadde jeg helt glemt av at jeg har i fryseren. Det må jeg huske på å bruke, passer jo sikkert bra i agurk/avokado/dill-suppen jeg lager meg. Skal prøve å lage din shake også en dag :-)

  2. Ja, det høres ut som en god blanding det, og smart å få inn litt mer proteiner i suppen:)

    Du burde absolutt prøve «proteinshaken» ja, den er veldig god OG mektig- kjekt når man har dårlig tid eller ikke orker/gidder lage seg frokost. Fikk litt inspirasjon fra samboeren sin nærings-shake fra Herbal life med sjokoladesmak. Den er veldig god, bare LITT dyrere, hehe, og har dessuten tilsatt aspartam og fruktose, så den er ikke like sunn som min versjon;)

  3. Når du fryser ned proteinpulveret, kan du bare slenge hele posen i fryseren da – det blir ikke så hardt og sammenfrossent at det blir vanskelig å ta opp litt når du skal bruke? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *