Ny blogg og janteloven

Ja dere vet, helt borte fra bloggverdenen blir det litt rart å være. Derfor har jeg opprettet en ny liten blogg for oss katteglade mennesker. Den heter Silje og kattene, og vil logisk nok være en katteblogg. Jada, jeg er blitt en catlady, og jeg er ikke en gang flau over det ;-))

Besøk bloggen her! Håper dere har lyst å følge den.

Tusetakk for overveldende mange varme og gode kommentarer i forrige innlegg. Dere er litt av en gjeng! Jeg ble muligens litt dramatisk, men det blir altså en pause, ikke brått slutt for evig og alltid. Jeg har også noen innlegg til å poste før pausen setter skikkelig i gang. Så da vet dere det.

Her er noen ord å ta meg seg inn i uken. En lapp skrevet av en gutt i klassen min på vgs:

Hadefint så lenge!

18 thoughts on “Ny blogg og janteloven

  1. Veldig glad for å høre at du kommer tilbake! :) Det blir gøy å følge med på katte-bloggen med alle de nydelige kattebildene dine også :)

  2. Wee, katteblogg, så kult!! Er (crazy) catlady myself, blir selvfølgelig å følge med på denne! :-) Varmer så i hjertet å lese om hvordan du og dere får fram det beste i kattene dere har hos dere, og å se på de vakre skapningene på bildene.

    Og enda gladere ble jeg for å høre at du ikke gir deg for evig og alltid med denne bloggen, er jo så glad i den! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *