31 thoughts on “Noen drikker øl

 1. // haha, SILJE!!! Du avslører meg…. Jeg har jo ikke nevnt at mine grønne fingre bare er til pynt og at det er plastic fantastic som gjelder… Hahaha. vises det så godt, eller har du samme selv og kjente dem igjen ?

  • Jeg liker faktisk veldig godt øl, men har ikke drukket det på snart 1,5 år. Jaaaa ja. Noe må man forsake. hehe.

 2. Silje! jeg ønsker så at du skal skrive et lite innlegg med tips til oss som vi starte en slik livsstil, men ikke i så stor grad. Hva kan være lurt å kutte ut og hva kan man erstate det med?

  • Skal prøve å skrive noe om det en gang, men vet ikke når jeg får gjort det. Skal prøve å ikke glemme det! Minn meg på det hvis det går for lang tid, hehe.

 3. Jeg er veldig glad i øl, men nå drikker jeg en deilig smoothie laget av frosne bringebær, jordbær og kokosmelk. SLURP! :D

 4. Selv om jeg rikignok er ung velger jeg bort øl, til fordel for smoothie(Og juice, når jeg får meg juicemaskin!)
  En kjempegod en er å fryse like store mengder av;
  – Appelsin/sitrusfrukt
  – Mango
  – Ananas
  – Papaya
  + Eplejuice og/eller appelsinjuice, akkurat nok til å få smoothien til å blendes.

  (Hahahuff, måtte bare dele den et sted. xD)

  • Du er tøff som velger bort alkohol i ung alder. Det hadde ikke jeg turt når jeg var yngre. Og smoothien din høres veeeldig god ut! :-)

 5. Øl er jo egentlig godt det, men går bare for den alkoholfrie ;) hvem trenger vel egentlig alkohol? like gøy uten, og minus hodepine :D

 6. Fornuftig jente det!:) Heldigvis har jeg aldri vært noen øldrikker, takler ikke smaken, så for meg er valget enkelt- smoothies slår øl på alle punkter i min bok:)

 7. Smoothie er jo bare kjempe godt da:) Passer perfekt som is også på varme dager, lager smoothie is med å fryse den i små ispinne former fra ikea:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *