Mykgjørende hjemmelaget ansiktsmaske med POWER

Skikkelig gusjegrønn og fin, full av fuktighet og næring til huden! Visste du at banan gir fukt til tørr hud og skal virke antibakterielt mot urenheter? Perfekt spør du meg! Og at spirulina gir super næringsboost til gusten hud? Eller at nattlysolje er en velkjent olje å ta som kosttilskudd mot feks PMS og inneholder GLA-fettsyrer kroppen lett kan ta opp? Jeg klinte hele ansiktsmasken på både ansikt, hals, bryst og armer jeg. Skal man så skal man :-)

Her kommer ansiktsmasken jeg lagde meg i går kveld:

Power-fukt-ansiktsmaske
1/2 moden økologisk banan
1/4 avokado
1/2 honning
1/2 ts spirulina, pulver
Noen dråper nattlysolje

– Mos alt sammen i en mikser til jevn masse, smør utover nyrenset ansikt.
– La virke 20-30 minutter, vask av med vann og smør inn ansikt og hud med nattlysolje.

I mårres var huden min fin og mjuk :-)
Les mer om nattlysolje her. Jeg har kjøpt min flytende olje her. Spirulina her. Honning her.

17 thoughts on “Mykgjørende hjemmelaget ansiktsmaske med POWER

  1. Hvordan var det å gå videregående mens man har ME? Begynte du på høyere studier etter vgs, eller har du foreløpig ingen utdannelse?

  2. Åh, det ser så naturlig og DIGG ut :o) Jeg har hørt det motsatte om banan, jeg… At man bør unngå det (hvertfall å spise), fordi det er slimdannende… Noe som fører til mer talgproduksjon og tettede kanaler… Er det annerledes da det brukes utvortes kanskje?

    • Det er mulig. Jeg har ikke noe forskning eller noe å vise til, annet enn hva jeg har lest rundt på internett.

  3. Jeg bruker selv avokado og appelsin maske hver kveld. nei banan er ikke slimdannende. jeg spiser 20 bananer om dagen. banan kan du spise uten dårlig samvittighet :)

  4. Ping: Luke 8: Hjemmelagde, superherlige ansiktsmasker! | Superlivsstil.net

  5. gleder meg til å prøve denne! men har et spørsmål… må man bruke spirulina-pulver, eller går det ann å knuse spirulina-tabletter istedetfor? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.