Morgenkos

I dag sov vi lenge, og nå har Rastus plassert seg mellom meg og pcen med ordre om kos<3 Søtingen! Han er desverre ikke i form igjen, og har enda en gang blitt nødt å begynne på insulinsprøyter :-( Formen går sakte men sikkert opp igjen nå, og godt er det! Han var jammen ikke mye stri for et par dager siden. Stakkars lille Rastepus. Ønsk han god bedring! :-)

Ha en flott lørdag allesammen!

28 thoughts on “Morgenkos

 1. Stakar liten! Fant ut at han var syk på torsdag da jeg var innom brakka…veldig trist for dere og Rastus. Håper han snart føler seg bra igjen!!

  Kan dere få adoptere han dersom han må fortsette på medisiner? I tilfelle med Bonzo står det at han kan omplasseres som innekatt pga sykdommen. Det blir jo litt ekstra ansvar, og utgifter for dere, men dersom dere har veldig lyst kan de være verdt å høre med dem igjen om adopsjon.

 2. sov lenge vi også, var litt overrasket når klokka var over et. føles ikke som om jeg har sovnet nesten 12 timer..
  god bedring rastus! (har du forresten prøvd å gi han noe supermat? har lest om folk som gir dyrene sine feks hvetegress..)

 3. Kosepus<3 God bedring til Rastus.

  Har du googlet diabetes hos katt? Kanskje du finner ut noe om hvilken mat som vil være best for ham og ting som kan gjøre det bedre? :-)

 4. Ble en sein morgen på meg og :P Synd at Rastus har det slik, men det hjelper vell godt med riktig oppfølging og masse kos <3

 5. Åh herregud, så nydelig! Det er ikke rart han søker trøst så nærme Silje som mulig :) God bedring til fine gutten!

 6. Er Rastus bare plassert midlertidig i krisehjem hos deg? Jeg trodde han var din og at du hadde hatt han i veldig veldig lenge. Vet du hvor lenge du skal ha han boende?

  • Ja han bor hos oss midlertidig, vi er krisehjem for Dyrebeskyttelsen i Trondheim. Han blir nok boende her en stund til, han bør nok bli mer stabil i formen før han adopteres bort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *