Molly M – Gjenforent med eier!

Julaften, nyttårsaften og bursdag samtidig! Det er lykke i heimen, Molly skal nemlig hjem til familien sin i morgen! :-)) Kan dere tro det, det er helt fantastisk. Og det værste er jo at hun har kommet seg helt opp til Trondheim fra Aure (17 mil). Hun surret seg inn i en bil, ble dumpet, tatt inn av Byåsen Dyrehospital som ringte Dyrebeskyttelsen, og så kom hun til oss. Og vet dere, hun er ikke bare et lite barn på 8-10 mnd, hun er 2-3 år gammel! Og hun har hatt opptil flere kull med kattunger. Den lille pusen! Helt utrolig. Men blir ikke flere kattunger på henne nå da, siden alle katter som taes inn av DB blir sterilisert og kastrert.

Dette er en gledens kveld! Her skal dere få se noen bilder fra hennes korte opphold her hos oss.


Første kvelden, litt susete etter narkosen. Måtte vaske bodyen, og slik ser hun ut uten. Hun må ha på body fordi hun ble sterilisert og dermed har et sår på magen.


Seng <3


Fikk seg klorefjøl, den ble populær. Hun sover, leker, koser og klorer på den.

Og det morsomme med henne er at hun snorker, og har 6 klør på ene framfoten og 7 på den andre. Skipskatt! :-)

Jeg gleder meg på hennes og familien hennes sine vegne. Dette var flott!

83 thoughts on “Molly M – Gjenforent med eier!

 1. Så godt å høre at hun får komme hjem igjen. Fint at hun har hatt et sted i mellomtiden.
  Bildene av Molly M er herlig. Ser ut som en pus med mye personlighet:)

 2. Herlig! Ble hun oppdaget av eierne på dyrebeskyttelsen.no eller var det bloggen din som gjorde det? :)

  Hun er jo bare nydelig. Eierne har sikkert savnet henne masse!

  • Tror det var gjennom DB ja :-) Ja er du gal, er visst 3 små unger også i familien, du må tro hun er sårt sanvet! :-)

  • Pokker i voll den allergien altså. Jeg er SÅ glad jeg ikke er det! Teg er litt, men lite nok til at det går greit.

 3. Så gode nyheter! Fine lille pusen! Ble hun funnet av familien sin gjennom bloggen din, eller hvordan fant de henne? :)

 4. Neimen, for en suksesshistorie!

  Og jeg må si jeg smiler fint for meg selv her jeg sitter og ser på bildene av henne! SÅ skjønn! Og hun ser def. veldig kattungeaktig ut, enda hun ikke er det! Det bildet der hun ligger og leker på gulvet var helt hjertesmeltende <3

  Lykke til videre, Molly!

  • Vi hadde også en katt når jeg vokste opp som lignet på Molly :-) Totalt annen personlighet, men utseendetype veldig lik.

 5. Kjempegode nyheter! :D Molly var jammen heldig som hadde en familie, som i tillegg faktisk turde å lete etter henne, fremfor å bare antatt at hun var blitt påkjørt eller noe… :)

 6. Ååååh sånn flaks da!!! Ikke noe er jo bedre enn at hun kommer til de som kjenner henne og hun kjenner dem.

  Og enig med Helene – flere jeg kjenner «hadde katt som yngre men den forsvant så vi regnet med den var død og tenkte ikke mer på det».

  Når det finnes ting som dyrebeskyttelse (og i dag – INTERNETT!) så ville jeg helt klart sjekket det først. Ringe rundt et par steder i hvert fall..

  Nydelig pus, men hun ser litt pjuskete ut :) best bilde av henne i armkroken da!

 7. Det er den fiiineste pusen eg ha sett på lenge! For ein flott stor pels og nydelige øyne!! smelt!

 8. Herlig å høre! Må si at jeg synes det var helt greit at hun ble sterilisert av DB da. Usteriliserte utekatter er ikke noe særlig, med tanke på at det er så mange løskatter i Norge. :)

 9. herregud for en überskjønn liten vidundersjarmørpusine :D ler av der hun ligger utstrakt på ryggen på fanget ditt. som hun koser seg :D kosebamsepus ♥ godt hun var savnet. de fleste katter en finner er jo dumpet. du har et stort hjerte Silje. blir rørt av mennesker som deg som bryr seg om og gjør en innsats for dyr som trenger å finne tilbake til det livet de fortjener. Og jeg gråt da jeg leste innlegget der du besøkte Rastus på Brakka. Vet hvor glad en blir i fosterkatter, og hvor vondt det er å sende de videre når en i hjertet allerede har adoptert de… Men så får en jo mulighet til å hjelpe flere. Ikke at det hjelper, men det er da nóe :O)

  • Ja det er veldig todelt dette med å være krisehjem. Den gode delen med å få bidra og være til hjelp, og den andre der man må sette til side følelsene sine for dyrene når de skal dra. Savner Rastus helt enormt enda, tror han alltid vil ha en plass i hjertet mitt jeg.

 10. Så nydelig ho er! Kjempesøt! Koselig å høyra at ho vert gjenforent med eigarane, dei er sikkert kjempeglade for å få ho tilbake :)

 11. Ååhh så bra! Herregud, hun var bare verdens vakreste. Haha jeg elska det bildet hvor hun sitter med rompa rett ned på klorebrettet. Ser ut som hun klør skikkelig i rompa. Tihi.

 12. Ååå så pene øyne og så nydelig farge på pelsen! Fin hale også ;D herlig pusekatt rett og slett.

 13. har lest bloggen din lenge, men aldri kommentert, men nå bare måtte jeg. Ble så glad at jeg nesten felte en tåre :-) Var en stund frivillig på Dyrebeskyttelsen i Oslo (før allergien min ble for ille til å tåle mer enn mine egne to katter) og de beste dagene var når vi kunne gjenforene katter med eierne sine. Merking (chip og/eller tatovering) er kjempeviktig!

  • Ja veldig viktig med sånt! Og sterilisering/kastrering. Det var tilfeldigheter som gjorde at eier og katt ble gjenforent her. Han som hadde fått katten inn i bilen sin på Aure og satt den fra seg på Malvik hadde sett annonse i avisa der de etterlyste katten, og han hadde fått så dårlig samvittighet at han hadde ringt dem og sagt at han hadde dumpet katten i trøndelag. Så tok de sikkert kontakt med DB, også ordna det seg :-)

 14. Så bra at det endte godt for Molly M:) Kjempe søt pus.

  Du har forresten en kjempe fin og inspirerende blogg:) Tenkte å prøve ut den rødbetsuppa i løpet av dagen;) Det så utrolig godt ut.

  Ønsker deg en fin helg!

  • Kult! Håper du vil like den! Og har du ikke vaniljepulver anbefaler jeg deg å skaffe deg det, suppen blir såååå mye bedre av det! :-)

 15. Hei! Så utrolig fine bilder du har tatt av lille Molly M! Ser ut som om hun har storkosa seg hjemme hos dere :)
  Anita

 16. Jeg synes det var en lykke at hun ble tatt inn til DB og STERILISERT. Alle katteeiere bør gjøre dette, da det er altfor mange hjemløse katter i Norge.

 17. ååwh! for en gladnyhet! Ingenting er bedre enn at de som har mista sin pus blir gjenforent igjen :) <3

  btw. kan jeg spørre deg et praktisk spørsmål? jeg får ikke blogguratstatistikken min til å stemme helt med googleanalyticsstatistikken min jeg? lurte på om en må lime inn koden flere plasser eller noe sånt?

  • Ja hun var en skikkelig kosepus, slengte seg over på siden og malte og vrei seg bare man kikket på henne, hehe.

 18. Åååh, for en nydelig pus! Må være tungt å sende de fra seg igjen, flinke er dere! :)

 19. For en utrolig vakker katt! Må være en av de nydeligste jeg har sett o.o Kjenenr jeg blir så utrolig glad når ting som dette ender bra :D!

 20. Fy søren så flinke dere er, får lyst til å gjøre det samme selv, men jeg har desverre en mann som er allergisk :-P keep up the good work =)

 21. Så skjønn! Nydelige øyne, og ekstremt fint bilde der ho ligger ved siden av deg på ryggen. Fint antrekk du hadde der, også. (:

  Har du begynt å få blogglysten tilbake, forresten? Virker som om du har blogget en del i det siste. :D

  • Hehe, ja kreativiteten har så smått begynt å våkne igjen, så hadde plutselig ting å blogge om igjen :-) Snart blir med nye monster og skjell også forhåpentligvis!

 22. Herregud, Molly M er helt fantastisk søt. Så bra at hun ble gjenforent med eier(ene).

  Vet du hvilken rase hun er?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.