MJAU! Nøkkelring og smykke

I går lagde jeg søster og bror-katter, ble de ikke søte? Jentepusen er et smykke, og guttepusen er nøkkelringen til brakkenøkkelen min. De har rosa poteputer, striper i pelsen, rosa snute, og en liten hale. Tror jeg må lage flere :-)


Jentepusen


Guttepusen


Jeg lagde to monster også, nøkklring og smykke med blomster på! (har ikke fått på kjedet enda på bildet)
Hvis noen har lyst på dem kan dere sende meg mail! silje alfakrøll siljesreise . com

:-)

–> Eplabutikken min <–

39 thoughts on “MJAU! Nøkkelring og smykke

 1. Du må gjerne lage flere puser og selge, jeg vil nemlig også ha pus på mine nøkler til DB. Så fin idé. :-)

 2. En sånn pusekatt nøkkelring har jeg veldig lyst på, går det an å legge inn en bestilling ? :)

  • Jada! Jeg skal lage flere iløpet av uka, og legge dem ut her på bloggen i slutten av uka, så sjekk gjerne om det er noen av dem du har lyst på når den tid kommer :-)

 3. Flott, gleder meg til å se, mulig jeg får lyst på smykke også, sjekker innom og gjerne gi meg et vink Silje på når de er klare :)

 4. Søte kattepuser.Jeg er jo gal kattedame så kanskje jeg skulle hatt meg sånn også :)

 5. Åh! Håper det dukker opp hundevarianter av de nydelige kattene! Hva tror du om det? :)

 6. Kjempefine! :)
  For en god ide å lage kattepuser Silje!
  Så søte med de små potene sine! :)

 7. PUSER!! :D Kanskje det er skjebnen – jeg knakk nøkkelknippefigurtingen jeg hadde tvers av her for et par uker siden, regner med at telepatien tar litt tid fra Oslo til Trondheim, hihi. Mjaumjau ;D

 8. Har fulgt bloggen din en stund, men aldri lagt igjen noen kommentar. Liker bloggen din veldig godt! Har lurt på å kjøpe monster av deg, men når jeg så disse ble jeg overbevist! Har to katter selv, og hadde vært fantastisk med to i lignende farger som dem. Så om du tar i mot bestilling, er jeg veldig interessert =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *