Mjau fra de hjemløse

Brakka kollasj juni blogg

En av oppgavene jeg har hos Dyrebeskyttelsen i Trondheim er å fotografere kattene på brakka, og her er et lite knippe av de som venter på nye hjem akkurat nå. Fantastisk vakre katter, er de ikke? De er så herlige! Sterke, unike og morsomme personligheter, og de finner på så mye rart Jeg har vært på besøk på kattehuset til Dyrebeskyttelsen i Oslo også sist jeg var der, har en haug med bilder jeg har lyst å vise dere.

Lyst å hilse på trønderkattene?
Åpen dag på brakka i Sluppenveien 10b er søndag kl 14 – 16.

6 thoughts on “Mjau fra de hjemløse

  1. Den svarte og hvite katten i midten nederst ligner voldsomt på min kjære katt som ble sporløst borte da jeg var tolv. Elsker disse bildene litt. Du er så flink til så mye. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *