Misbruk av mine bilder på nettsamfunn – igjen!

G R E A T. Da har det skjedd igjen. Noen har brukt bilder av meg i profilen sin på et nettsamfunn, denne gangen var det møteplassen.no. Bildet er selvfølgelig blitt slettet av møteplassen nå, men helsike altså, det er så vanvittig frekt! Skal det være slik da, at jeg ikke kan publisere bilder av meg selv for da kommer folk og forsyner seg av min identitet og gjør som de vil?! Nei vet du hva!

Jeg setter enormt stor pris på å få tilbakemeldinger fra dere leserne hvis/når dere kommer over profiler på nettsteder som dere skjønner ikke er meg, men som bruker bilder av meg.

40 thoughts on “Misbruk av mine bilder på nettsamfunn – igjen!

 1. Nei øh så teit gjort da!!! Å stjele bilder av folk er det verste.

  Jeg synes du skal fortsette å ha et ansikt til bloggen. Rasshøl eksisterer uansett – du burde jo ha nok lesere til at sånt blir oppdaget og Møteplassen var vel neppe vanskelig å ha med å gjøre ang dette. Selvfølgelig helt unødvendig å MÅTTE rydde opp i det da..

 2. Ånei! Så teit! :/ Skjønner godt du blir oppgitt og irritert. Folk burde skamme seg!

  (Forøvrig kan du jo ta det som et kompliment – folk må jo like utseendet ditt veldig godt for å ville utgi seg for å være deg på en datingside!) Du er nemlig nydelig!

 3. eg gjorde det mot ei jente ein gong! flørta litt med nokre 30-åringar på nettby, og gav dei heimeadressa til jenta. det var veldig gøy

 4. Dette har jeg hørt flere har opplevd etter at dem har laget blogg. Så lenge man har postet noe på internett, så kan faktisk en hver kopiere det, selv om man bruker plugin som skal beskytte mot dette. Vanskelig er det også å finne ut hvem som faktisk gjør det.. Utrolig dårlig gjort.

  • Ja jeg vet. Og ikke bare på blogg, tenk alle som har åpne private album på facebook! Man kan komme langt når man har ip’en til den som har gjort det, ihvertfall postet bildet på nytt.

 5. Du begynner å få en stor blogg nå vettu samt du er peeeen :P Men ja, helt sykt at folk kan gjøre slik. Anmeld det! få de til å finne ipadresse og spore opp hvem det er. Btw. Skriv det i sidemenyen din! En liten notification til de som stjeler bildene dine og bruker din identitet…. Skriv at forholdene vil bli anmeldt osv.

 6. I utgangspunktet er jeg veldig opptatt av kildehenvisning og nettskikk, og det irriterer meg stort når andre stjeler ideer og innlegg uten å linke til inspirasjonskildene. Det er bare god nettskikk!
  Men å stjele bilder gjør meg rett og slett forbanna! Åh!

 7. Fant ut at det var best å slutte å legge ut bilder på hjemmesiden min jeg da, etter det samme skjedde med meg hele FEMTEN ganger. Er det mulig liksom.
  Men kommer kanskje an på hvilken type oppmerksomhet man vil ha da.

  • Nei og nei! :-S Ja jeg tror jeg er heldig på den måten, at jeg ikke har rosablogg og ikke har hovedfokus på utseende her på bloggen. Tror de opplever sånt oftere.

 8. Folk er så utrolig frekke! Jeg fatter nesten ikke helt hva de tenker. Jeg mener, hallo!

  Jeg snakket med en fyr en gang, som hadde fått misbrukt profilbildet sitt av en pedofil. Heller ikke veldig kule greier…

 9. Er det mulig… du bør selvsagt ta det som et kompliment. Men likevel…er det mulig!! Det skjer nok ofte desverre, jeg kjenner noen som brukte bilder av andre for å sende til «internett fyrer» fordi de skammet seg over eget utseende. Men nei, det går ikke an altså!!=/

 10. Jeg kan virkelig ikke fatte hva folk får ut av å bruke andre mennesker sine bilder?! En utvikler ett sosialt nettliv, og får ett forhold til mennesker en aldri kan møte? Nei, håper du slipper at flere stjeler bildene dine!

 11. Skjønner godt du blir stresset. For en patetisk og syk ting å gjøre, å stjele andres portrettbilder og late som det er dem. Forstår ikke hvordan folk får seg til å gjøre slikt. De må ha store komplekser for eget utseende… Om det er en aldri så mager trøst så tror jeg nok du blir rammet av dette fordi du er vakker, og fordi mange drømmer om å se bare halvparten så fin ut som deg – eller fordi de er sjalu på den überflotte bloggen din og prøver å ødelegge for deg… Det er vanskelig å vite hva man kan gjøre slike saker, men det er viktig å reagere. Fortelle at dette er å gå langt over streken. For det er det! Helt syk oppførsel…

 12. Det jeg bare ikke forstår er hvorfor de gjør det på en datingside?! Altså, dersom de gjør det for å få «napp» så nytter det jo ikke; det er jo ikke de som er den nydelige personen på bildet! Det er deg, det! Så da kan de jo aldri VISE seg for den de eventuelt skal på date med. Skutt, hele greia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *