Min ungdoms vår

Jeg har lyst at dere skal se denne utrolig fine dokumentaren om Elise! Den ble vist på nrk i slutten av januar, men jeg fikk ikke sett den før i går. Den er utrolig fint laget, og får virkelig fram den fantastisk flotte jenta hun er. Jeg ble både rørt og veldig inspirert. Vi gikk på vgs sammen, og jeg er så utrolig stolt av henne :-)

Og dere, hvis dere lurer på hvordan dialekten min er, så er den nokså lik Elise sin, vi er fra samme kommune.

Her er introduksjonsteksten:
«Elise Theoline Tungehaug frå Bud i Romsdal er 22 år og har ein draum: Ho vil utdanne seg i friluftsliv på høgskule. Men draumen verkar no heilt uoppnåeleg, fordi ho ikkje greier å ta den siste eksamen som skal til for å komme inn på studiet. Då tek ho eit dramatisk val: Ho vil leve utandørs ein heil vår, med sovepose og hengekøye, trass i at ho er redd for både det eine og andre i naturen. Og ein kveld ved Hustadvika forstår ho kva ho må gjere for å klare eksamen.»

SE DOKUMENTAREN HER.

Ikke sant den var fin?

19 thoughts on “Min ungdoms vår

 1. liker ikke at man ikke kan se nrk videoer på mac.
  uten å måtte instille microsoft program, noen her som har gjort det?

 2. Så dokumentaren når den gikk jeg også, fikk utrolig lyst ut i naturen. Så utrolig koselig ut! Søt og inspirerende jente :-)

 3. Så dokumentaren på TV. Åpen og flott jente som inspirerer:-) Bud i Romsdal er et fint sted!

 4. Ble så fasinert og beundret virkelig hennes reise,utrolig god og varm jente,med masse liv og mot!Flott dokumentar og meget sjarmerende dialekt! :)

 5. Bud <3

  Var på leirskole på Bjørnsund for mange år siden, og det er den fineste turen jeg har vært på noen sinne. <3

 6. Ja, den var kjempefin. Så modig hun er, som tør å gjøre noe sånt, og som tør å utfordre seg selv på den måten. Herlig jente! :)

 7. Blei så inspirert av ho at eg la meg ute på terassen i -8 grader ei natt. Fantastisk å kikka rett opp på univers-skattane og ei full månekule, og ligga varmt og godt i soverposen. Og som Elise sa; blei verkeleg filosofisk :) Minstejenta mi på 5 år ville vera med 2.natta, for ho ville også sjå eventyrhimmelen! Og 3.natta ville eldstejenta på 7 år også vera med :) Dei sov godt som berre det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *