Min nye juicer Omega 8006

Omega 1

Jeg har helt glemt å vise dere nye juiceren min, en Omega 8006! Jeg kjøpte den i mai når vi var i USA til en rimeligere penge enn i Norge. Det er en slowjuicer, mer som en juicepresse, og den tar alt av bladsalat, hvetegress, frukt, grønnsaker, nøtter, frosne bær, kaffebønner ++ Man kan også lage hjemmelaget pasta i den, det har jeg ikke prøvd da. Jeg var litt rask på labben når jeg i siste liten bestemte meg for å kjøpe den, og glemte helt av at den går på 110V, ikke 220 som vi har her i Norge. Jadda. Men ingen problem, jeg kjører den med en transformer, en liten svart boks som sørger for at det ikke kommer mer strøm inn i den enn det skal. Så vær obs på det når du handler i utlandet, volt er noe å merke seg!

Jeg er skikkelig fornøyd med den, angrer ikke et sekund. Det tar lenger tid å juice enn med min gamle sentrifugejucer. Men resultatet kan ikke sammenlignes, med denne blir det mye bedre, og jeg syns den er enkel å rengjøre. Ikke blir det skum i juicen heller, og det tar ganske lang tid før den skiller seg i glasset. Så juicer du en del syns jeg absolutt det er verdt å legge noen kroner ekstra i juicemaskinen. Da får du en som varer mye lenger, og som har bedre kvalitet. Denne her er det 15 års garanti på.

Omega 2

Omega 3

Så denne dro jeg med meg i håndbagasjen fra San Francisco. Alt rart man skal fare med også. Men det gikk fint!

Ønsker dere en kjempegod helg!

8 thoughts on “Min nye juicer Omega 8006

  • Hater skrantende kjøkkenmaskiner. Godt å endelig ha fått litt skikkelige ting i hus. Vitamixblenderen min feks, har jeg bruket omtrent hver eneste dag alt fra 1 – 3 ganger daglig i snart to år, den er knall! Jeg syns det er virkelig verdt det å legge litt ekstra kroner i det for å få noe som holder kontra å kjøpe nytt på nytt på nytt fordi det går i stykker.

 1. Enkel rengjøring er viktig!

  Den jeg hadde før ble kastet. Jeg brukte den ikke fordi det var så mye pes å gjøre den ren. (Flere med meg…?). Huff. Angrer litt nå (har ikke kjøpt ny), men vet at dersom det er tungvint ville jeg ikke brukt den allikevel. Jeg digger alt som kan vaskes i oppvaskmaskin :0)

  Kunne tenkt meg en omtale av juicemaskiner med fokus på brukervennlighet (les: enkel rengjøring). Noen som tar jobben? ;)

  Ha en super helg, Silje!
  marianne

  • Denne her syns jeg er enkel å gjøre ren. Alle deler unntatt filteret kan man skylle i vann, og filteret (som er veldig lite). Jeg vasker den bedre hver 2. 3. gang. Jeg tror man kan vaske i oppvaskmaskin, men det er mye enklere å bare ta det med en gang syns jeg. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *