Min favorittfoundation!

Jeg har blogget om den før, og jeg gjør det gjerne igjen. Dette her er min all-time favoritt, den gir naturlig farge, dekker både lite og mye ettersom hvor mye man påfører, og den tørker ikke ut huden min. Den inneholder heller ikke kjipe ting. Tommel opp! Igjen og igjen og igjen :-) Fra Greenspirit.no. Jeg bruker fargen 901.

Litt fakta om produktene:
Økologisk sertifisert av Ecocert. Selv om naturlige fargepigmenter ikke kan oppdrives økologisk, har produktene likevel høye andeler av økologiske råvarer fra bl.a rene vegetabilske oljer og fettstoffer. Produktene har langt høyere andeler økologiske råvarer enn minstekravet til ecocert, som har sertifisert denne sminkeserien
Ikke testet på dyr!
99% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 20% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.
Uten mineraloljer, parabener, syntetisk parfyme- og fargestoffer.

Har du prøvd den før, eller har andre favoritter du ønsker å dele?

Ikke glem spesialtibudet deres hos Greenspirit, 3 for 2 på bra økologisk hårprodukter – KUN til dere leserne mine :-) Les mer HER.

14 thoughts on “Min favorittfoundation!

  1. Jeg syns det er så vanskelig med foundation, for jeg blir nesten blank av alle utover dagen. Hvordan er denne ang det?

  2. Enda et bra tips. Takker. :) Leser du No more dirty look sin blogg forresten? Den tar for seg kun 100% naturlig sminke, hudpleie og sjampoo osv. Mye intresant lesing der for de som er intresert i sånn. :)

  3. Jeg bruker moisture foundation, farge 01 fra Body Shop. Den er kjempebra, og drøy i bruk så føler ikke at jeg må bruke så mye penger på foundation. :)

  4. Ååh, beholder som ikke er av plast! Jublet et øyeblikk, men så var den ikke vegansk. Jaja, letingen fortsetter! Takk for din fine, fine blogg Silje <3

  5. Åh, takk for tipset! Jeg kjøpte nettopp en foundation fra Lush.. helt til jeg kommer hjem og oppdager at den inneholder dritt… Jeg var så skuffet :( Hjelper ikke å være vegansk for min del om den er full av parabener ++

    Skal sjekke ut denne, om den ikke er vegansk kan det hjelpe at den er øko.. Men helst vil jeg ha en vegansk økosminke, men det er så vanskelig å finne..

    Ha en fin dag! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *