Melkeskummer til supermat-pulver

Mitt aller beste praktiske tips ang å røre ut supermat i vann eller juice er: MELKESKUMMER! En sånn liten snerten en som går på batteri. Da blir det ingen ekle klumper. Blir det mye skum tar du bare oppi en liten skvett extra virgin olje, og skummet forsvinner.

Her ser dere favoritten min ♥Kamut Hvetegress♥, som jeg har skrevet om tidligere her.

<3

Sånn drikker jeg et stort glass med hver morgen. Blander med vann. Det smaker gress.

Bruker du også melkeskummer til andre ting enn melk?

:-)

49 thoughts on “Melkeskummer til supermat-pulver

 1. «Smaker gress», er det en god eller dårlig ting? :) Jeg vet at gress lukter godt og ser fint ut, men smaker det godt? Innbiller meg at det kanskje er litt beskt? :)

  • Det smaker…… gress. Hehe. Det smaker slik gress lukter. I begynnelsen brakk jeg meg nesten, men etter å ha tvunget det i meg en ukes tid begynte jeg å faktisk like det :-) ALT smaker bedre enn chlorella uansett.

 2. smart,men bruker du best of greens også?
  jeg blander kamut og best of greens og drikker dette..men det er kanskje ikke heldig, vet du?
  mvh Dina

  • Gjør da ikke noe å blande det vel? :-) Syns kamut smaker bedre enn best of greens, men et kombinasjonsprodukt som best of greens er er jo fint mtp at man får mange flere typer gress og grønt i seg.

 3. Melkeskummer er genialt!
  Jeg blander med eplejuice. Drakk akkurat hvetegress, spirulina, camu camu og bipollen blandet med eplejuice (en ferskpresset variant), og det smaker eplejuice!

  Sv: Tusen takk, og nå går det mye bedre. Våknet plutselig fra en drøy 3ukers «dvale» på lørdag, og kreftene kommer sakte, men sikkert tilbake. NYTER!

 4. kan ikke du være så snill å vise bilde av hvordan den der melkeskummeren ser ut? ble fryktelig nyskjerrig nå – tror aldri jeg har sett en slik før, hehe. hvor får man kjøpt slike, og er de dyre? Ü

  klem fra Oda :)

 5. Hehe, artig! Jeg har en men la den i kjelleren pga jeg ikke brukte den til noe.

  forresten bruker jeg en buljongtype i pulver, den er økologisk, sikkert billigere pr gram enn firkantene Løvinnen skrev om, og jeg er veldig sikker på den er gjærfri, synes det står «fri for gjær, fri for kunstig farge, fri for kunstig smaksforsterker» og masse sånn på den.

  jeg kjøpte på Sunkost men også sett på Meny. Hvem som er nøyaktig billigst aner jeg ikke, men den er jo drøy i bruk siden det er pulver. Halver mengden pulver lett om du bare skal ha litt smak, det er ikke bare-bare med firkanter :) tror prisen var ca 50-60 kr, men den er jo drøy!!

  Kan få hivd ut et innlegg om den om det interersser deg og henne, men tenkte å svare deg her om du ikke så mitt svar hos henne :)

  • Ah, will keep in mind. De gangene jeg har prøvd å røre ut med skje blir det bare klumper og gris, temperaturen har jeg aldri tenkt over.

 6. Sv: Oi, så først nåå at du hadde kommentert hos meg jeg. Hehe. Great minds think alike! ;)
  Og ja, de sjokokulene er kjempegode! Seriøst det beste jeg har smakt, smaker litt brownie/negerbolledeig synes jeg! (Kan man si det?)

 7. Sånn bruker jeg også, klarer meg ikke uten:) Klumpene som blir når man bare rører med skje er grusomt ekle… :S

 8. sv: Gjør du?:D Jeg bruker dette pulveret i grøt også, synes det er godt:) Men har ikke smakt hvitt da, så kan ikke sammenligne de to.

 9. sv: Jeg synes ikke den er bitter, bare utrolig søtt i for mye mengde. Min smak har i alle fall forandret seg mye, det meste jeg smakte i begynnelsen syntes jeg var grusomt, brakk meg flere ganger når jeg skulle drikke grønne pulver husker jeg.. Nå synes jeg det er godt, glad jeg tvang det i meg:D

 10. Supersmart! Må nok kjøpe meg en sånn. Ser for meg at den fungerer kjempebra til å røre ut grøten til ungen også! ;)

 11. Ah! Smart. Eg heller innpå dei store klumpane og brekker meg pittelitt ettterpå. Må ha melkeskummer tydeligvis. Alt ein ikkje visste at ein trengte ;)

 12. Tips til melkeskummeren; Jeg gjør det samme hver morgen, men jeg fyller bare glasset 1/4 del fullt først med vann og pulver, visper, og så fyller resten med vann. Da ‘blåser’ ikke pulveret avgårde på noen måte.

  :) Du har forresten den beste bloggen i verden. Så er dèt sagt.

 13. Hei hei :-)
  Hvor har du kjøpt Jyttemjølet ditt Silje?
  Har vært innom et par helsekostforetninger, men finner det ikke :/

 14. Nå får jeg straks en pakke fra iherb med hvetegresspulver. Men Silje, hvorfor kjøpte jeg det? Har kjøpt etter tips fra deg, men husker ikke ;);)

 15. For en super ide!
  Jeg har rørt med skje, mens jeg drikker… og så svelger jeg klump på klump.

  Flott blogg du har:)

 16. Melkeskummer er genialt!!! :D *sukk* jeg må komme i gang med å få i meg spirulinaen og hvetegresset mitt igjen!
  Har kjøpt meg Granateplepulver fra Iherb nå, har du prøvd det?

  SV: formen begynner å komme seg litt nå. Er skikkelig opp og ned om dagen! Frustrerende. Venter på innkallelse til Aker sjukehus nå. Skal visst på sånn tverrfaglig utredning på dagposten der!

 17. Jeg bruker sånn til å blande algepulver, camut og andre typer pulver i grønnsaksjuicen min. funker som bare det. men det blir veldig skummete! så neste gang får jeg prøve å ha i litt kokosolje :)

  Men forstår ikke hvordan du har klart å venne deg til å drikke det kun med vann! Har prøvd flere ganger både med alger og kamut og blir så dårlig at jeg legger vekk ideen i noen uker frem til jeg glemmer hvor utrolig kvalmende det var.

   • Huffda! Men ja, bra for deg! ;) Kanskje jeg skal prøve(!) å gi det ei uke da :) Tungvint å måtte stresse med å presse juice jeg skal blande det ut i hver gang. :p

 18. Åh, dette har jeg aldri tenkt på, så genialt :D

  En annen ting dog.. Jeg har ved flere anledninger prøvd å ta kokosolje i smoothie, men siden smoothien er kald, blir kokosoljen til harde og kalde klumper. Hva gjør jeg feil? :s

  • Det er bare naturloven som gjør det slik, hehe. Jeg pleier å smelte kokosoljen i en liten skål jeg og heller oppi blenderen når smoothien nærmer seg slutten. Ingen klumper da.

 19. Jeg rører med skje, og jeg har funnet ut at forskjellige pulver oppfører seg forskjellig! «Best of Greens» blir klumpete som bare fy, mens chlorella løser seg fint opp! Skal nok investere i en melkeskummer jeg også, klumper er ikke bare kvalmt, men det er kjipt når de henger seg fast i bunnen av glasset :/

 20. Ping: Rips-melk « Veronicas gale matverden

 21. Jeg har begynt å ta hvetegress og spirulina nå, blander i eplejuice dog…men virkelig, jeg føler meg så forandret! Jeg har mye mer positiv energi, balanserer adhd og kroppen min kjennes mye lettere, friskere og bedre ut :D HELT FANTASTISK! :D

 22. Bruker den på sjokolademelken min, jeg ^^ Når jeg skummer sjokolademelken blir den liksom dobbelt så stor, så da blir det ekstr mye godt <3

 23. Genialt tips. Skal definetivt prøves ut. Spirulinasmaken har jeg kommet over, men klumpene synes jeg er jævli nasty. Takk!

 24. Hei. :)
  Jeg er en ny leser hos deg. Mye spennende her! :) Jeg jobber også heltid som ME’er. :P

  Jeg mottok Green Kamut i dag, og ser at den inneholder hvete. *sukk*. Og samtidig så står det at den er glutenfri… Ville bare informere om det, da jeg har sett at du også er glutenfri.

  Hilsen Renate.

  • Den er glutenfri, og hvetegress er godkjent av coliakiforbunet :-) Så det er ikke noe stress å ta hvetegress.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.