Mat jeg har laget i dehydratoren

Her er litt bilder av mat jeg har laget i dehydratoren. Av en eller annen grunn glemmer jeg ofte å ta bilder av maten jeg lager i den, men skal bli flinkere. Det blir ingen oppskrifter i dette innlegget, bare litt bilder så dere kan få se :-) Til jul skal jeg prøve å få til å tørke pepperkaker, hoho.


Grønnkålchips, den har dere sett før HER.


Beagel, etter oppskrift fra kokebok.


Kebab! Neeida, jeg mente selvsagt Rawbab ;-D Med tomatsaus, nøtteost, masse salat og grønnsaker, og en syrlig dressingreier som egentlig skulle blitt vegansk majones men som ble bare en suppe.


Noe knekkebrødgreier, ble ikke suksess. hehe.


Raw pizza! Nam nam :-) Bunnen er tørket.


Fruktremser. Syrlig og gode.


Og tørket godiskule. Da trenger de ikke være frossne for å beholde konsistensen og tyggemotstanden :-) Veldig smart, skal lage mer sånne på denne måten. Kjekt å ha med i veska.

Så der fikk dere se litt av hva man kan få til i en dehydrator. I natt skal jeg sette på mer grønnkålchips, og i morgen skal jeg sette i gang å prøve å lage yoghurt av kokosmelk! Det er visst kjekt å lage det i dehydrator, siden man får jevn temperatur under syrningen. Eget innlegg om det vil komme.

:-)

35 thoughts on “Mat jeg har laget i dehydratoren

 1. Er utrolig mye interesant man kan lage av alternativ mat. :-) Men av og til skulle jeg ønske jeg kunne gå ut på kafe eller rasturant uten å tenke over hva jeg kan og ikke kan spise. Er kjipt når man er ute sammen med folk og føler at man nesten ikke kan spise noen ting. Hehe, men som regel er det egentlig null stress å ha allergier. Har blitt så vandt til det at jeg nesten ikke tenker over det til vanlig. :-)

  • Takk :-) Men tro meg, alt blir ikke vellykket altså, hehe. Skal på dehydratorkurs i vinter, det blir lærerikt håper jeg.

 2. Så spennende! Kjenner jeg har lyst på dehydrator.. Tar den stor plass?

  Har akkurat kjøpt meg juicer, og det lå hentelapp i postkassa nå når jeg kom hjem, så nå skal jeg i alle fall lage min egen juice (det er da noe?) :-D hurra!

   • Ok.. tror kanskje ikke det blir en sånn på meg med det første da.. Men ja, juicer er superkult! Har prøvd min nå, og i morgen skal jeg fylle opp kjøleskapet med deilig juice. Gleder meg til å bli dreven på frokostoppskrifter osv :-)

    sv: Ja, mascaraen er helt super! Den slår glatt flere av de dyre jeg har prøvd også. :-) og så gjør det så godt å vite at den er økologisk og vegansk. Den får en fast plass i sminkepungen min i alle fall.

 3. Oj så digg, ønsker meg en sånn dehydrator…men men, det blir en stund til. Prioriterte kurset i rå mat nå aller først. Herlig ny header da! Nydelige farger.

  Ble forresten ikke noe åpen gård for min del, ble å sove til tolvitda. Utrolig godt å ta igjen litt søvn innimellom ;)

 4. kan du lage en handlelise med ingredienser jeg burde kjøpe, for å starte med livstilen som du har?

 5. Så utrolig mange fristende bilder og ideer!!!!

  Og så vakre hønepøner/hanepaner til header da!!! De så jo både fornøyde og fredfulle ut!

 6. Takk for en fin blogg med mange bra tips.
  Ang. dehydrator kurs: Når og hvor??;) Det hørtes artig ut.

  • Det er enn så lenge ikke åpent for «alle», jeg er med i en lokal gruppe skjønner du, og vi har søkt om midler til et eget lite kurs :-) Når jeg har mer info kan jeg fortelle om det. Ellers får man kurs gjennom sanabona når man kjøper, men de holdes i Osloområdet.

 7. takk, takk. :)

  bruker du ikke soyamelk? bruker du ikke mer krydder enn det som står på lista? (hvorfor?)

  ha en fin kveld.

  • Jeg har ikke skrevet ned absolutt alt jeg bruker, det er bare en grovskrevet liste. Men husk nå da, at du ikke skal kopiere kostholdet jeg har, det er viktig at du spiser mat som er riktig for DEG :-)

 8. Alt ser helt fantastisk ut! Gleder meg til å få dehydrator på plass selv, og nå vet jeg hvor jeg skal se etter for oppskrifter!

 9. Hei på deg Silje :) Jeg har akkuratt lagd grånnkålchips! I ovnen da, men det funka fett det ^_^ Det er bare SÅÅÅ godt!

  Og du de fruktremsene, du har vel ikke lyst til å legge ut oppskrift på dem etterhvert?? De så så utroliggode ut! :3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *