Maskara fra iHerb

Maskara Silje-1

Endelig har jeg fått en ny favorittmaskara! Å finne en maskara som er god er jammen ikke enkelt. Av all sminke syns jeg en god maskara er det vanskeligste å få tak i siden jeg er kresen. Produktene jeg bruker er aldri testet på dyr, det er 100% avgjørende for om jeg velger et produkt eller ikke. I tillegg ønsker jeg å bruke litt renere produkter med så hyggelige ingredienser som mulig, av hensyn til kroppen. Jeg fant i ettertid ut at denne inneholdt bivoks, det var ikke helt etter planen :-/ Jeg leste ikke godt nok når jeg bestilte den. Jeg velger å skrive om den likevel.

Jeg har lange vipper og vil at maskaraen skal:
– Gi fin bue som holder hele dagen.
– Ikke gi pandaøyne utover dagen, altså at den drysser/smitter av under øynene.
– Gi «hårete» vipper, hvis det gir mening. At de er fint separerte og ikke sammenklumpet.
– Enkel å vaske bort med vanlig ansiktsrens.
Ikke testet på dyr.
– Være mer naturlig og snillere med tanke på ingredienser enn «vanlige» maskaraer, uten parabener og masse kjemisk for eksempel.

http://images.iherb.com/m/MFS-01493-4.jpghttp://images.iherb.com/m/MFS-01493-4.jpghttp://images.iherb.com/m/MFS-01493-4.jpg

Og her er den! Den koster rundt 75 kr og er fra merket Mineral Fusion. Den heter «Lengthening Mascara» og jeg har den i fargen Rock (mørk brun). Link til iHerb her. Den har litt stor kost, det er greit å merke seg hvis du liker eller ikke liker det. Mineral Fusion ble jeg kjent med når jeg var i USA i fjor og delvis bodde på Whole Foods, de selger det merket der ;-) Jeg har flere venninner som har prøvd maskaraen etter at jeg tipset dem om den og de er veldig fornøyde. Jeg får littegrann skygge under øynene utpå dagen, men langtifra panda, og det enkelt å bare ta litt papir eller q-tips og fjerne det. På kvelden fjerner jeg den for tiden enkelt med disse produktene.

Dette var dagens tips fra meg.
Del gjerne din favorittmaskara også.

5 thoughts on “Maskara fra iHerb

  1. Jeg tror det blir å teste ut en fra Glo Minerals eller Nilens Jord neste gang jeg trenger maskara.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *