Man har alltid et valg + boken “Livslyst” av Anbjørg Sætre Håtun.

Dette er et innlegg jeg har tenkt på å skrive lenge. Er kommet mot slutten av boka «Livslyst» skrevet av Anbjørg Sætre Håtun, en bok om å møte og mestre motgang. En enormt inspirerende bok som har hjulpet meg mye. Jeg har nå fått ryddet opp i mange av tankene og følelsene jeg har rundt det å være syk. Det å lese disse velskrevne ordene var nettopp det jeg trengte.

Boken handler om da hun fikk brystkreft og deretter utmattelse etter endt behandling. Den tar for seg alle stadier rundt det å bli rammet av alvorlig sykdom. Fra livet som frisk, til man får mistanke om at noe er galt, utredning, behandling, følelser og tanker, teknikker for å mestre det, bli frisk, komme seg videre osv. Alt er ryddig formulert, så logisk, så forståelig, så utrolig godt skrevet! Dette er ordene jeg har lett etter i alle disse årene.

JEG ANBEFALER BOKEN PÅ DET VARMESTE og ALLE burde lese den.


«For det er uten tvil mer nyttig å se tilværelsen med optimisme
– å bestemme seg for at glasset er halvfullt –
enn  å fokusere på det negative
og betrakte glasset som halvtomt […)»
-sitat fra boka-

2 thoughts on “Man har alltid et valg + boken “Livslyst” av Anbjørg Sætre Håtun.

  1. Hei Silje og takk for at du deler med oss dine erfaringer! Slik at det lettere og motiverende for meg (og helt sikkert for mange andre) å stå på og holde på med sunne ting :) STOR TAKK!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.