Maki, og blåbær med krem

I går spiste jeg maki til middag! Elsker maki! Og som dere ser lager jeg den uten ris, det tar så lang tid å koke og tilberede, det orker jeg ikke ;-) Disse er fylt med avokado, agurk, koriander, mango (tips: avokado og mango sammen blir ikke bra), tofu stekt i sesamolje + en saus jeg laget på hump og slump av tahini, honning, salt og pepper, litt sitron og en liten dæsj sesamolje. Da har man både proteiner og kalsium måltidet. Bruker glutenfri Tamari soyasaus + wasabi kjøpt på iherb.

Så ville jeg ha dessert, og det ble blåbær med alpro soyakrem, mums! Jeg har vært oppi skogen litt i det siste, det er så vanvittige mengder blåbær å plukke nå!

Det er SOMMER i Trondheim, og jeg sluker D-vitamin fra sola så mye jeg greier, herlig!
Ha en fin dag dere, og løp til skogs og plukk blåbær :-)

22 thoughts on “Maki, og blåbær med krem

  1. Det så veldig godt ut! Både makien og desserten :-) Tror jeg må prøve å plukke litt blåbær selv! Jeg syns forøvrig at «vanlig» mango (ikke pakistansk) og avokado er veldig godt sammen, helst med litt chili og limesaft, og gjerne reker.

  2. Nam! Jeg kan anbefale Bragg Liquid aminos istedet for soyasaus, iherb. Anbefalt av Dr.Young i ph-mirakelet. :-)

  3. Jeg skal til skogs i morgen å plukke multer, gleder meg! Det er så koselig og avslappende å plukke bær, I love it!:)

  4. Da må jeg få laget maki i morgen :) Likte det blå fatet, hvor har du kjøpt/fått det ifra? Likte også det som er under (dukene) men det er vell allfor teit å spørre om ;) Alrpo krem & bær = nam! Men tenkte å prøve den veganske krem greia uten soya i morra, håper det smaker greit :P Btw, har du prøvd å lage glutenfri surdeigskultur før? Jeg fant en oppskrift i et Mat og Helse blad som hadde vært spennende å prøve :)

    • Har ikke prøvd glutenfri surdeigsgreier nei, hadde vært gøy å prøvd en gang. Fatet er kjøpt på bruktbutikk, og den turkise brikken oppå den hvite duken er fra Kid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *