Maki med avokadofyll og grønnsakspagetti

Middagen i dag besto av mest rå grønnsaker, nam! Laget guacamole av 1 avokado, 1/2 pose santa maria guacamolekrydder, en bit squash og en kvist grønnkål + litt himalayasalt og cumin.

Fyllet i makirullene består av:
– Spagetti av squash og gulrot + isbergsalat i strimler
– Agurk
– Grønnkål
– Avokadofyllet

Serveres med tamari soyasaus og wasabi.

Ble ikke helt mett av dette da, så spiste guacamole med agurk og gulrotstenger etterpå og ble mett og god :-)

Ser det ikke godt ut? Og jeg lover dere, det smaker enda bedre! :-)

33 thoughts on “Maki med avokadofyll og grønnsakspagetti

 1. Det så utrolig godt ut. Jeg elsket soya-saus skålen din!

  Litt artig at du hadde dette i dag, for jeg lagde maki med quinoa, avokado og squash, inspirert av deg. Det ble også kjempe godt :)

  Takk for alle de flotte oppskriftene du legger ut!

 2. Hei.

  Jeg så du har kjøpt et Audrey Kawasaki bilde. Lurte på hvor du kjøpte det, og hva du måtte gi for det?
  Finner ingen plasser(bortsett fre ebay-til blodpris) hvor de selger bildet.

  Liker bloggen din forresten! Fresh og spennende.

  Hilsen Lise

  • Åh, ja de er ikke lette å få tak i nei :-) Ett eller to print blir lagt ut 2-3 ganger i året, og er som regel bare i salg i én time, og da gjerne også i begrenset opplag. Så man må være RASK og ha flaks! Og være påmeldt mailinglisten til audrey og være medlem på nettsiden hennes, det er der de selges. Betalte ca 1600 for det siste tror jeg, med ramme. Det jeg kjøpte uten ramme ble… hmm.. husker ikke, det er så lenge siden.

 3. Imponerende!

  Men tittet egentlig inn for å skryte av hjertet i adresselinjen din :) Og i går leste jeg alle innleggene dine om supermat, og har bestilt hvetegress og hemp. Selvfølgelig uten helt å huske hvorfor :)

 4. mm, så godt ut!
  jeg var inne på hjemme siden for å kjøpe mmonster, så utrolig søte de er! jeg for min del, håper på at det engang i fremtiden kommer mmonster som mobilanheng!

  • Ja det er kanskje tomt for det nå ja. Kan du ikke sende meg en melding gjennom Eplabutikken med ønske om farger, fasong osv, så tar vi det på mail? :-)

 5. Dette så godt ut. :-) Hvorfor hadde du ikke med ris, da? For å gjøre det litt mer mettende?

  Jeg har kun fulgt med på bloggen din i 1-2 uker så har ikke fått med meg om ris er ja- eller nei-mat.

 6. Ååh, jeg elsker at du legger ut oppskrifter! Jeg blir så inspirert og får lyst til å prøve ut nye ting! :D

 7. Jeg har lyst til å kjøpe et Monsterbokmerke (helst det lilla med rosa sløyfe), men jeg fant det ikke på siden din. Er du kanskje utsolgt for disse?

  • Ja de ble utsolgt på et blunk! :-) Send meg melding gjennom Eplabutikken min og bestill en gjennom der, så lager jeg til deg.

 8. Ser kjempegodt ut! :) Jeg MÅ få lagd meg maki snart jeg også. Har kjøpt inn alt jeg trenger for lenge siden, men har ikke fått ut fingern :P

 9. Hei.

  Jeg er en journaliststudent og tenkte å skrive en oppgave om epla.no og monstrene du lager:) Kunne jeg fått sendt deg en mail med et par spørsmål?

 10. Mmmmm, dette så jo bare sykt godt ut. Som alle dine matbilder egentlig ;) Jeg må få laga meg sushi snart. Men så var det dette med tid da….

 11. Hei! Ser du kun har grønnsaker inni disse rullene. Ser veldig godt ut! Men er det slik at du ikke spiser fisk? Eventuelt hvorfor ikke?

  Elsker bloggen din, forresten! Blir inspirert til å endre kostholdet mitt litt. Særlig kikertpannekaker tror jeg jeg skal begynne med istedenfor brød!

  • Spiser ikke fisk fordi jeg velger å ikke spise det. Jeg er jo vegetarianer :-) Prøv kikertpannekakene, de er gode!

   • Ok, jeg forstår. Har en del venner som er vegetarianere som spiser fisk, men da er de altså noen unntaks-vegetarianere på en måte:)

   • De er ikke unntaksvegetarianere, de ER ikke vegetarianere :-) For vegetarianere spiser ikke dyr.

 12. Stilig blogg! Og man blir jo virkelig sulten av innleggene dine. Du viser at det er mulig å leve sunt, og fortsatt kose seg.

  Fint å lese at du har funnet en livsstil som fungerer for deg, og som forhåpentligvis holder deg frisk og fin. Stå på! :)

  • Se etter Tamari soyasaus, og kjøp helst økologisk, gjene fra Clairsping (mener merket heter det), da er du sikret at det ikke er genmodifiserte soyabønner. Akkurat nå bruker jeg er en jeg finner på Meny, men butikker som Helios og helsekoster har det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *